Rejser til Island

Island er for de fleste ensbetydende med tjekkede Reykjavík, den afslappende Blå Lagune, Björk, gejsere, gletsjere og eventyrlige vandfald. Islands befolkning udgør ca. 300.000, hvoraf de fleste bor rundt om hovedstaden og rejser du til Island, er det nemt at komme i kontakt med den lokale befolkning. Den største turisme finder sted om sommeren, og det kan da også være lidt af en barsk omgang at besøge landet i vinterhalvåret. Det kan dog godt anbefales, hvis man godt kan lide at føle naturen for fuld udblæsning. Såfremt du rejser uden for sæsonen anbefales det at lave dine reservationer i forvejen, da du risikerer at hoteller og restauranter kan have lukket uden for Reykjavik.

Velkommen til Island med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Island hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Du kan rejse til Island hver dag året rundt og som altid tilbyder vi afrejse fra alle lufthavne i Danmark og også fra Hamborg hvis du bor i den sydlige del af landet. Du bestemmer selv i hvor mange dage du vil rejse, og om du vil bestille en pakkerejse med alt inkluderet eller blot booke dit hotel igennem Escapeaway. En pakkerejse giver dig fuld tryghed med rejsegaranti og består af fly, hotel og evt. lejebil eller transfer tur/retur fra lufthavnen i Keflavik til dit hotel.

>> Læs også om rejser til Færøerne

Oplev Island på en rundrejse

Mange vælger at opleve Island på en rundrejse, hvor du bor på to eller flere hoteller på din rejse. Øen byder på fantastisk men også meget forskellig natur, og her er en kør-selv ferie den helt rigtige rejseform hvis du vil opleve de mange dele af øen. Læs mere om de forslag vi har lavet til en rundrejse eller bestil et skræddersyet tilbud på en rejse til Island helt efter dine ønsker og behov.

 

 

Rejsemål på Island