Rejser til Maglianico

Vinmarker så langt øjet rækker

Miglianico er en lille landsby med knap 4800 indbyggere, som ligger nærmest helt omgivet af vinmarker og gårde få minutters kørsel fra skønne strande.

Byen er derfor en god base, hvis du vil bruge ferien på at udforske vinlandet og slappe af ved kystens dejlige strande i det centrale Italien. Derudover er der rig mulighed for at holde en aktiv ferie med for eksempel golf, vandre- og cykelture. Det kan anbefales at bruge byen som udgangspunkt for ture til Abruzzo's nationalparker, der byder på uberørt natur og gamle landsbyer. Miglianico er kendt for det store, årlige motionsløb, som tiltrækker løbere i alle aldre. 

Kort over rejsemålet Miglianico i Abruzzo

Brug kortet (klik) til at danne dig et overblik over området og de hoteller og ferieboliger, vi tilbyder her. Her kan du også se afstande til nærmeste lufthavne i Abruzzo.Ferieboliger og hoteller i Miglianico 

Hos Escapeaway Rejser tilbyder vi dig et udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien, som inkluderer hoteller, ferielejligheder, villaer og andre former for indlogering. Du kan derfor næsten altid finde en feriebolig, som passer helt til dine ønsker hos os. Er du på udkig efter en bestemt type bolig, kan du eventuelt bruge søgemaskinens filterfunktion. Her kan du også angive eventuelle ønsker til boligen med hensyn til standard, faciliteter og beliggenhed. 

>> få overblik over alle hoteller og ferieboliger i Abruzzo her

Lokale links

Officiel hjemmeside for byens motionsløb finder du her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Miglianico