Afbudsrejser og Restpladser til Italien

Står du og vil afsted lige nu på en billig ferie i Italien? Lav en søgning og find last minute rejser til Italien hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Vi tilbyder afbudsrejser både som kør-selv rejser og eller pakkerejser hvor der indgår ophold, flyrejse og billejer i prisen.

Du kan også se flere tilbud og last minute rejser til Italien og på rejser til andre rejsemål i lande som Portugal, Spanien og Grækenland i oversigten med rejsetilbud. Escapeaway er specialister i udvalgte ferieboliger og hoteller, det kan du læse mere om under kundeservice eller i rejsetemaer. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor vi informere om gode tilbud og nye rejser.

Populære destinationer i Italien for afbudsrejser:

Se alle afbudsrejser nederst her på siden eller læs mere om alle rejser til Italien. Du kan i skemaet herunder søge på alle destinationerne som er nemme at nå i bil fra Danmark. Måske du kan gøre et kup! De viste priser er øjeblikspriser baseret på seneste opdatering af online priser. Alle priser er vist pr. person v/2 personer. I mange ferieboliger kan man være mere end 2 personer, i disse tilfælde kan du justere din søgning når du har klikket på prisen. Vi tager forbehold for udsolgte ferieboliger.

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
9,8
Fabelagtigt
151 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 68 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Lazio, Rom
9,1
Fabelagtigt
801 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Toscana, Gaiole in Chianti
8,8
Meget godt
325 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 78 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Afbudsrejser, restpladser, last minute ferie, kært barn har mange navne

Afbudsrejser er egentlig et fænomen fra ”gamle dage”, hvor charterselskaberne solgte de sidste flypladser i lufthavnen få timer inden afrejse, og "fænomenet" afbudsrejse bruges stadigvæk ofte i dag! Dog har den nye online teknologi, som rejsebureauer og hoteller benytter i dag gjort, at der meget sjældent er tale om en "rigtig" afbudsrejse, hvilket betyder, at det vil være mere passende at kalde disse rejser for restpladser, altså ganske enkelt ledige hotelværelser, som ikke er blevet solgt, også fordi der på mange hoteller og ferielejligheder i dag er gratis afbestilling, hvilket du naturligvis også finder hos Escapeaway. Flyselskaberne sælger heller ikke afbudsrejser længere, og justerer ligesom hotellerne flere gange dagligt deres priser efter udbud og efterspørgsel.

Book en rejse til Italien med fly feriebolig og evt. billeje

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel afbudsrejse til Italien, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige restpladser blandt flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Italien, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om afbudsrejser og restpladser til Rom
>> Læs også om afbudsrejser og restpladser til Gardasøen