Rejser til Champoluc

Champoluc ligger for enden af Ayas-dalen, under Monterosas imponerende bjergsider omgivet af hele 18 bjergtinder over 4.000 meter. Byen er lille, hyggelig, afslappende og stille, omkranset af en vidunderlig natur; adskillige restauranter tilbyder enestående smagsoplevelser.

Champoluc og omegn

Champoluc er med sine smukke gamle huse og det lille centrale torv en utroligt atmosfærefyldt bjergby. Også den gamle by Saint Jacques, hvor vejen ender, er et besøg værd. I nabobyen Antagnod er der også restauranter og pizzeriaer samt en fantastisk udsigt ved solnedgang, da den ligger på skrænten over Champoluc.

Nice to know

Antagnod ligger i 1.710 meters højde og Champoluc ligger lidt lavere. Skiterrænet går helt op til 2.727 meters højde og er lidt af en "ukendt" perle, som først i de senere år er blevet kendt i Skandinavien.

Hvordan kommer man frem?

Med bil ankommer man nemmest fra Genève gennem Mont Blanc-tunnellen. Der er 1½ - 2 timers kørsel fra Torinos lufthavn og 2 - 2½ timers kørsel fra Milano Malpensa lufthavn. Fra Milano Malpenssa kan man tage bus til Hovedbanegården, derfra videre til Porta Garibaldi, videre herfra til Verrés, som har busforbindelse til Champoluc. Den nærmeste togstation er Vérres, hvorfra der er busfobindelse til Champoluc.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Champoluc