Information om Bari lufthavn

Jeg har her samlet lidt informationer og fakta om lufthavnen i Bari for dig der skal holde ferie i denne del af Italien.

Bari Lufthavn ligger i udkanten af den store syditalienske havneby af samme navn. Lufthavnen som også lokalt kendes som Aeroporto di Palese, er siden de første civile fly lettede i herfra i 60erne vokset støt. Nye og længere landingsbaner er med tiden kommet til og i dag er Bari Lufthavn i stand til at tage godt imod både ferierejsende, som kommer for at udforske det skønne Syditalien. Fra Bari Lufthavn har du da også et godt udgangspunkt for en minderig ferie med store kultur- og naturoplevelser i Italien. Start eventuelt med at besøge normannerkirken i Bari by før du drager videre.

22. december 2015 - Bemærk at vi er ved at opdatere alle sider med informationer om lufthavne hvorfor der mangler div. informationer i nedenstående tekst. 

Flyselskaber

Ønsker du at flyve til Bari Lufthavn, kan du vælge fra en bred vifte af flyselskaber. Lufthavnen betjenes således af store internationale selskaber som Lufthansa og British Airways, samt lavprisselskaber som Ryanair og easyJet. Dertil kommer en række mindre nationale og internationale flyselskaber og charterfly. Der er derfor gode muligheder for at flyve til Bari Lufthavn fra Danmark, eventuelt med en mellemlanding undervejs. 

Lokal transport

En ny togbane fra 2013 forbinder lufthavnen med hovedbanegården i Bari. Der er direkte forbindelse fra lufthavnsterminalen til de underjordiske togperroner. Der er også busforbindelser til og fra lufthavnen. Du kan vælge mellem de langsomme bybusser (mange stop) eller de mere direkte, men dyrere, Tempesta busser, som ofte fragter dig direkte ind til centrum. Taxaerne holder umiddelbart foran ankomsthallen og kan køre dig ind til Bari by på omkring 25 minutter, afhængig af trafik.

Biludlejning

I terminalbygningens ankomsthal finder du skranker fra en række biludlejningsselskaber, der inkluderer store internationale som Avis og Hertz, men også mindre lokale udlejere. Det er ofte en fordel, at have bestilt sin lejebil hjemmefra. Du finder din lejebil i det store parkeringsanlæg lige foran ankomsthallens udgang.

>> Billig biludlejning i Bari lufthavn

Faciliteter i lufthavnen

Du finder et pænt udvalg af butikker og restauranter i Bari Lufthavn, ligesom der også er pengeautomater og et apoteksudsalg. Der er ingen overnatningsmuligheder, men det er sjældent noget problem, da der ligger masser af hoteller inde i byen.

Adresse og kontakt

Aeroporti de Puglia S.p.A. 
Viale Enzo Ferrari 
70128 Palese Bari, Apulien, Italien

Email: ufficioprotocollo@pec.aeroportidipuglia.it 
Lufthavnskode BRI

Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside som du finder her.Topfoto: Bari lufthavn ligger som det fremgår tæt på kysten og på billedet ses fly flere lavprisselskaber bla. Ryanair, Wizz Air og Transavia. Fotokilde: Controweb

Ovenstående informationer om lufthavnen i Bari er indsamlet fra forskellige kilder bla. lufthavnes egen hjemmeside og er skrevet som en vejledning, hvorfor vi også tager forbehold for fejl og ændringer. Skal du på ferie i Italien og flyver til Bari så læs vores andre artikler med gode råd til valg af ferielejligheder, villaer og hoteller i denne del af landet. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os for personlig service og information om vores ferieboliger.

>> Læs mere om lufthavne