Rejser til Capilungo

Capilungo er en lille kystlandsby, der ligger ved en fredelig klippekyst langs Det Ioniske Hav. Der er ganske vist ingen sandstrande lige her, men det er let at komme til den lave klippekyst. Her finder du små bugter og vige, hvor du kan nyde det klare og krystalklare hav. Hele kysten er offentlig tilgængelig, men mindre besøgt her end strækningen med lange sandstrande lidt længere nordpå.

Ønsker du at bo ved havet i fredelige omgivelser, er Capilungo et godt valg. Denne lille landsby, som først blev officielt anerkendt i 1964, har i dag en håndfuld restauranter, caféer og enkelte indkøbsmuligheder. Har du brug for et lidt større udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder finder du begge dele i de lidt større byer Alliste og Racale, som ligge under 5 kilometer længere inde i landet.

Rejser du til Capilungo om sommeren for at nyde en afslappende badeferie, er de nærmeste badevige mellem klipperne ideelle. Her er det for eksempel spændende at snorkle for de lidt større børn. Vil du gerne dase på lange sandstrande eller har du mindre børn med på rejsen, kan det også anbefales at tage en tur længere op ad kysten.

Knap 10 kilometer nord for Capilungo ligger således et lille naturreservat omkring Punta Pizzo med idylliske sandstrande med lavt, børnevenligt vand. Disse stande ligger som perler på en kilometerlang snor langs bugten hele vejen op til Gallipoli. Der er med andre ord rig mulighed for at nyde strandlivet på din rejse til Capilungo. Det er dog ikke det eneste, der er at opleve på den italienske hæl.

Den syditalienske region Apulien er kendt for sine vidtstrakte olivenlunde, der producerer halvdelen af landets olivenolie. På udflugter fra Capilungo finder du desuden talrige hyggelige små landsbyer og smukke barokbyer som for eksempel berømte Lecce, bare en times kørsel væk. Selvom kysternes strande naturligvis særligt om sommeren tiltrækker en del besøgende, har du på rejsen til Capilungo en enestående mulighed for at opleve det autentiske Syditalien. Dette er endnu en af de mindst besøgte regioner i landet til trods for det solrige klima og mange spændende kulturelle tilbud.

Book din rejse til Capilungo i dag

Vi har gjort det nemt for dig, at bestille en rejse til Capilungo. I søgemaskinen her på siden, finder du således kun nøje udvalgte hoteller og ferieboliger. Vi vægter blandt andet gode bedømmelser fra tidligere gæster højt, når vi udvælger hoteller til vores program.

Hos Escapeaway kan du frit vælge mellem afrejse fra blandt andet København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamborg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner de bedste priser på flybilletter og kombinerer dem med udvalgte hoteller i Capilungo. Det hele samles i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du er dækket af loven om pakkerejser. Tilføj eventuelt billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste oplevelse, når du kommer frem til rejsemålet.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Capilungo