Rejser til Casarano

Casarano ligger i Apulien, regionen der udgør Italiens hæl. Byen, der har omkring 20.000 indbyggere, har stolte traditioner for håndværk og er centrum for regionens produktion af oliven, vin, citrusfrugter og mandler. Går du en tur rundt i Casarano, vil du se flere smukke, gamle kirker, der vidner om byens lange historie. Det inkluderer den lille kirke Santa Maria della Croce. Den ser ikke ud af så meget, men er en af de ældste kristne bygninger i Italien. Indenfor ses smukke mosaikker og freskoer.

Nok især takket være sin placering lidt inde i landet er Casarano ikke ret turistet. Det tager dog blot 15-20 minutter at køre ud til de flotte sandstrande, der ligger ud til det krystalklare Ioniske Hav syd for Gallipoli. På under en halv time kan du desuden køre ned til Santa Maria di Leuca på sydspidsen af halvøen, der er kendt for grotterne Tre Porte og Grotta del Diavolo.

Rejser du til Casarano, får du i det hele taget en god base at udforske resten af regionen fra. Det er for eksempel næsten et must at besøge provinshovedstaden Lecce, der ligger omkring 45 kilometer nord for Casarano. Her kan du sagtens bruge mindst en dag på at udforske den gamle bymidte, der udover sin smukke, barokke arkitektur og romerske amfiteater byder på talrige stemningsfulde piazzaer med fortovscaféer og restauranter.

Både på dine udflugter og hjemme i Casarano får du rig mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med det autentiske syditalienske køkkens herligheder. Det inkluderer naturligvis lokale vine. Vil du ikke nøjes med smage det færdige produkt, kan du på vingårdsbesøg og opleve hele druens vej fra plante til flaske. Adgangen til friske råvarer fra både land og hav skinner igennem på restauranterne, hvor det især kan anbefales at gå efter dem, de lokale selv søger mod.

Bestil din rejse til Casarano her

Hos Escapeaway finder du kun rejser til nøje udvalgte hoteller og ferieboliger i Casarano, som lever op til vores krav om gode gæsteanmeldelser. Se hele udvalget i vores søgemaskine, hvor du også nemt kan booke flybilletterne til din rejse. Nærmeste lufthavn ligger ved Brindisi, men også Napoli er inden for fornuftig rækkevidde.

Du er velkommen til selv at stå for transporten, og kun køber ferieopholdet gennem os. Men når du køber en pakkerejse med både fly og hotel, er du dækket af rejsegarantien.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Casarano