Rejser til Castrignano del Capo

Stemningsfuldt smørhul på støvlehælen

Castrignano del Capo er en vaskeægte syditaliensk provinsby med god lokal stemning og kysten med dens dejlige badestrande inden for kort rækkevidde.

Castrignano del Capo ligger i et smørhul helt nede i hælen på Støvlelandet. 5 km mod øst finder du Adriaterhavet med sine billedskønne og barske klippestrækninger og 5 km mod vest finder du derimod Det Joniske Hav med sine eventyrlige hvide lange badestrande.

Castrignano har ca. 5000 indbyggere og et spændende historiske centrum Borgo Terra med krogede gader og antikke bygninger med flotte balkoner. Byen har en imponerende kirke Chiesa Madre, som gik til under et jordskælv i 1743, men blev genopbygget de efterfølgende år.

Kort over Castrignano del Capo

Klik ind på kortet hvis du vil danne dig et bedre overblilk over byen og placeringen af ferieboligerne, vi tilbyder her.Find en feriebolig i Castrignano del Capo

Blandt de hundredvis af ferieboliger i Italien, som du finder i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser, er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i hælen af Støvlelandet. Du behøver derfor bare at angive de datoer, du ønsker at bo i Castrignano del Capo for at få en oversigt over ledige ferieboliger. Dernæst kan du klikke ind på boligbeskrivelserne for at finde uddybende information om stedets faciliteter, beliggenhed osv.

Vi bestræber os altid på at beskrive alle de ting, man som ferierejsende har brug for at vide. Men er der noget du alligevel er i tvivl om, eller har du brug for hjælp til at sammen sætte den helt rigtige rejse, er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte.

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castrignano del Capo