Hideaways og boutique-hoteller i Apulien

Hideaways er vores helt unikke tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, men uden at det nødvendigvis behøver at være rendyrket luksus. Når vi udvælger et af vores særlige Hideaways-hoteller i Apulien, så lever det først og fremmest op til en række ufravigelige krav fra os, hvilket fx. inkluderer et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Apulien når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hideaways i Apulien

 • Otranto
  3 hoteller
  Få kystbyer i Apulien udmærker sig gennem en så rig historie som Otranto. Læg dertil en fin badestrand og du har alt som behøves til en vellykket ferie i Syditaliens mest eksotiske region. Herfra kan du vælge og vrage blandt oplevelserne.
 • Fasano
  2 hoteller
  Den charmerende middelalderby Fasano giver dig et godt udgangspunkt for at få mest muligt ud af en rejse til Italiens hæl, Apulien. Du har således både familievenlige sandstrande og spændende seværdigheder inden for kort køreafstand, ligesom ... selve Fasano med sin smukke gamle bymidte indbyder til afslappende stunder på fortovsrestauranter. Læs mere
 • Gallipoli
  2 hoteller
  Den historierige fæstningsby Gallipoli ligger helt ned til det krystalklare, turkisblå hav. De fleste som rejser til denne by på Italiens hæl, ender da som regel også med at bruge en god del af ferien på de omkringliggende, dejlige strande.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Monopoli
  2 hoteller
  Når du rejser til Apulien i det sydlige Italien, må du ikke gå glip af den maleriske by Monopoli. Byen er præget af en sydlig italiensk atmosfære og et spændende centrum. Som bonus har du nabobyen Polignano a Mare tæt på, som dog er mere besøgt ... af turister. Læs mere
 • Ostuni
  2 hoteller
  Ostuni lokker med sine smukke, hvidkalkede huse, der har givet den tilnavnet "Den hvide by", sin gamle bydel med middelalderlig oprindelse, sit gode, milde syditalienske klima og Apuliens lækre gastronomi.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Alberobello
  1 hotel
  Det er ikke svært at se, hvorfor Alberobello er et af de mest unikke rejsemål på Italiens hæl. Byens utallige hvidkalkede huse med de specielle kegleformede tage, tullier, er således utroligt smukke og tiltrækker besøgende fra nær og fjern.