Hideaways og boutique-hoteller i Apulien

Italiens hæl er trods sine åbenlyse kvaliteter som rejsemål stadig en af Italiens mindst besøgte regioner. Udover en perlerække af gyldne, brede strande ved det krystalklare Adriaterhav og et solrigt klima, giver en ferie i Apulien dig dog netop en enestående chance for at opleve det ægte Syditalien.

Italienerne selv har længe yndet at rejse til  denne uspolerede region for at slappe af ved vandet og nyde godt af det lokale køkkens herligheder. Det er da nok også blot et spørgsmål om tid før resten af verden får øjnene op for Apulien som et attraktivt alternativ til for eksempel Toscana og Italiens andre, mere kendte regioner. 

Apulien har desuden masser at byde på for dig, som ikke blot vil bruge hele ferien på at slappe af på stranden, men også drømmer om en ferie fyldt med spændende kulturelle oplevelser. I regionshovedstaden Bari og i Lecce, der på grund af sin barokarkitektur kaldes for sydens Firenze, finder du for eksempel charmerende, gamle bydele med imponerende historiske bygningsværker og et rigt kulturliv.

I Apulien er det naturligvis også et must at se de særprægede trullihuse ved Alberobello og at besøge nogle af regionens vingårde. De senere år har regionens vine således opnået ny anerkendelse og måske vil Apulien snart ikke længere kun være kendt for en stor eksport af olivenolie.

Velkommen til Italien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Apulien hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

Hideaways er vores helt unikke tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, men uden at det nødvendigvis behøver at være rendyrket luksus. Når vi udvælger et af vores særlige Hideaways-hoteller i Apulien, så lever det først og fremmest op til en række ufravigelige krav fra os, hvilket fx. inkluderer et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Apulien når ferien skal have et ekstra krydderi.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Apulien

 • Otranto
  4 hoteller
  Få kystbyer i Apulien udmærker sig gennem en så rig historie som Otranto. Læg dertil en fin badestrand og du har alt som behøves til en vellykket ferie i Syditaliens mest eksotiske region. Herfra kan du vælge og vrage blandt oplevelserne.
 • Mancaversa
  3 hoteller
  Mancaversa er blot en lille flække ved kysten, hvor den primære attraktion er de små idylliske bugter med deres krystalklare vand. Der er nogle enkelte barer og spisesteder oppe i den lille by, men der er ikke langt til større nabobyer med et ... større udvalg. Læs mere
 • Fasano
  2 hoteller
  Den charmerende middelalderby Fasano giver dig et godt udgangspunkt for at få mest muligt ud af en rejse til Italiens hæl, Apulien. Du har således både familievenlige sandstrande og spændende seværdigheder inden for kort køreafstand, ligesom ... selve Fasano med sin smukke gamle bymidte indbyder til afslappende stunder på fortovsrestauranter. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Monopoli
  2 hoteller
  Når du rejser til Apulien i det sydlige Italien, må du ikke gå glip af den maleriske by Monopoli. Byen er præget af en sydlig italiensk atmosfære og et spændende centrum. Som bonus har du nabobyen Polignano a Mare tæt på, som dog er mere besøgt ... af turister. Læs mere
 • Ostuni
  2 hoteller
  Ostuni lokker med sine smukke, hvidkalkede huse, der har givet den tilnavnet "Den hvide by", sin gamle bydel med middelalderlig oprindelse, sit gode, milde syditalienske klima og Apuliens lækre gastronomi.
 • Alberobello
  1 hotel
  Det er ikke svært at se, hvorfor Alberobello er et af de mest unikke rejsemål på Italiens hæl. Byens utallige hvidkalkede huse med de specielle kegleformede tage, tullier, er således utroligt smukke og tiltrækker besøgende fra nær og fjern.