Rejser til Locorotondo

Locorotondo ligger elegant på en bakketop midt i Itria-dalen og byder på et hav af udflugtsmuligheder inden for kort rækkevidde - bl.a. de karakteristiske kegleformede trulli'er i Alberobello eller den charmerende kystby Polignano a Mare.

Locorotondo - eller 'u Curdunn' som den lokale befolkning udtaler den - ligger smukt på en bakketop 410 m.o.h. i hjertet af den naturskønne Itria-dal.

I smørhullet

Locorotondo ligger desuden midt i en trekant mellem tre andre besøgsværdige byer: Fasano - kendt for store naturpark med eksotiske dyr; Martina Franca med sin smukke barokke bydel, hvor man i juli/august arrangerer den årlige festival Il Festival della Valle d’Itria; og endelig byen Ostuni - kendt som Den Hvide By med en charmerende bykerne, hvor alle ejendommene er hvidkalkede.
 

Og tæt på

Derudover ligger Locorotondo blot 9 km fra Alberobello - verdensberømt for sine kegleformede trulli'er. Og man er ligeledes få km fra den maleriske kyststrækning med fine strande, forrevne klipper og charmerende kystbyer, deriblandt Monopoli og Polignano a Mare.

Lokale restauranter

I Locorotondo bor der ca. 14.000 indbyggere og byen præges af små gyder og stræder i området omkring den imponerende domkirke San Giorgio. I byen finder man desuden et bredt udvalg af lokale restauranter, barer og forretninger.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Locorotondo