Rejser til Selva di Fasano

Panoramaudsigter og trulli-huse

Selva di Fasano er et lille autentisk bysamfund 397 meter over havets overflade, som ligger i et kuperet terræn 5 km sydvest for Fasano.

Denne lille by består mest af grotter og trulli-huse, som er kendetegnende for denne del af Italien, Itria-dalen. Man bør besøge kirken i Viale Toledo, som har en interessant historie. I byen findes der mange panoramiske terrasser og torvepladser, hvorfra man kan nyde de smukke landskaber. Uden for byen ligger en af Europas størte zoologiske haver, Zoo Safari Fasanolandia. Her kører man rundt i parken og ser dyrene fra bilen. Parken slog dørene op for første gang i 1973.

Kort over Selva di Fasano i Apulien

Du kan selv danne dig et overblik over byen ved at klikke på kortet. Her har vi blandt andet indtegnet de ferieboliger, vi kan tilbyde i området.

Selva di Fasano er en grøn by med træer langs de fleste gader, ligesom den er omgivet af skovklædte bakkedrag på de fleste sider. Den tilbagelænede atmosfære som hersker her, er ideel for dig, som ønsker en afslappende base for ferien. Samtidig er der ikke langt til mange interessante udflugtsmål.  Kurbyen Torre Canne ligger for eksmepel tæt ved og der er få minutters kørsel til vandet. Der er restauranter og indkøbesmuligheder i Selva, men ønsker du et større udvalg er der adskillige små og store byer inden for din rækkevidde såsom Martina FrancaBari og Brindisi. Ferieboliger i Selva di Fasano

Det er ikke sikkert, du kan komme til at bo i et af de lidt pudsige trulli-huse. Til gengæld kan du ved hjælpe af søgemaskinen her hos Escapeaway finde hoteller, ferielejligheder, B&B og andre typer indlogering i Selva di Fasano. Alle er nøje udvalgt ligesom de hundredevis af andre ferieboliger i vores udvalg.

I boligbeskrivelserne finder du information om faciliteter, beliggenhed osv. Har du stadig spørgsmål om indlogeringsmuligheder i Selva di Fasano, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie i Italien.

Lokale links

Den zoologiske have

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Selva di Fasano