Rejser til Torre dell'Orso

Badeferie på den Italienske hæl

Badebyen Torre dell'Orso er kendt for sin strand, der med sit krystalklare, blå vand og lyse sand hører til blandt de smukkeste i regionen.

Det er dog den lille bugts iøjefaldende tårn fra det 16. århundrede, som har lagt navn til byen. I Torre dell'Orso finder du restauranter, gelateriaer (isbarer), shopping og aktivitetsmuligheder for hele familien. Området er for eksempel lidt af et paradis for dykkere.

Denne populære badeby og stranden kan i sommerhøjsæsonen være ret tæt befolket, men kommer du her i ydersæsonen, har du ofte det meste for dig selv.

Trænger du til en pause fra strandlivet, er der ikke langt til spændende udflugtsmål. En halv times kørsel væk ligger for eksempel Lecce, der kaldes for "Barokkens Firenze" på grund af alle sine imponerende bygninger i barokstil.

Kort over Torre dell'Orso i Apulien

Klik på kortet nedenfor og få et hurtigt overblik over byen samt de hoteller og ferieboliger, vi tilbyder her.

Hoteller, ferielejligheder og villaer i Torre dell'Orso

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Torre dell'Orso? Hos Escapeaway-Rejser kan vi tilbyde dig et udvalg på hundredvis af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og selvstændige villaer i Italien. Bruger du søgemaskinen øverst på denne side, kan du hurtigt se, hvilke indlogeringsmuligheder der er ledige i og omkring Torre dell'Orso i din ferieperiode. 

Har du ønsker til ferieboligens beliggenhed og faciliteter, kan du eventuelt bruge de udvidede søgemuligheder. Her kan du for eksempel også vælge kun at søge efter bestemte boligfomer. Skal du for eksempel afsted med storfamilien eller en anden større gruppe, er det en oplagt chance for at leje en villa. Så har I masser af privatliv og kan nyde poolen uden at skulle tage hensyn til andre gæster. 

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne tips til oplevelser i denne del af Italien. 

Se alle hoteller i Apulien her

Lufthavne og transport

Med en afstand på omkring 2500 km fra Danmark foretrækker de fleste, at flyve hertil. Det mest oplagt er at sigte efter Brindisi Lufthavn, som ligger nærmest Torre dell'Orso. Dette er en forholdvis lille lufthavn, men da den betjenes af lavprisselskaber som Alitalia, Ryanair og easyJet, er den interessant for ferierejsende. Der er i skrivende stund ingen direkte forbindelser til danske lufthavne, men med en enkelt mellemlanding burde det være til at finde en passende flyrejse til din ferie.

Du kan nemt bestille både fly og ophold som en samlet pakkerejse til Apulien her hos Escapeaway Rejser. Det er nemmere end selv at skulle sammensætte en rejse, hvor alting passer sammen. Desuden får du ekstra ro i sindet, da din rejse vil være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Du finder alle rejser med fly til Apulien her

Der kører bus til Torre dell'Orso. Kommer du fra lufthavnen, skal du dog skifte nogle gange undervejs. Vil du ikke bøvle med offentlig transport, er det også en mulighed at bestille billeje i Brindisi Lufthavn allerede hjemmefra. Med en lejebil til rådighed bliver det desuden nemmere at komme omkring i løbet af ferien.

 

Udflugter og seværdigheder

Stranden flankeres af to klipper. Fra den ene af disse er der en fin udsigt til de to søstre (Le Due Sorelle), klippesøjlerne som står for sig selv et stykke ude i havet.  I den sydlige  ende af bugten, hvor der er fyrreskov oppe på land, ligger en menneskeskabt grotte, La grotta di San Cristoforo, som formentlig blev lavet allerede i det fjerde og tredje århundrede f.v.t. Formentlig til religiøse formål. I dag kan man stadig se graffiti på græsk og latin på grottens vægge. 

Kan du løsrive dig fra de dejlige omgivelser og stranden, kan vi anbefale en udflugt til blandt andet Lecce. Her kan du nemt få en hel dag til at gå med at udforske sporene af byens lange og rige historie. Dertil kommer at Lecce i dag er en levende universitetsby med mange  kulturelle aktiviteter, restauranter og butiksliv. Halvøens hovedstad er tidligere blevet udnævt af Lonely Planet til en af de 10. bedste destinationer at besøge i hele verden!

Kører du i stedet en tur sydpå, kan du ude ved kysten opleve den store Grotta Zinzulusa. Her venter flotte stalagmitterne, stalaktitterne og flotte farvenuancer, samt en lille sø Lago del Cocito.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Torre dell'Orso