Rejser til Torre Pali

Torre Pali er opkaldt efter vagttårnet fra det 16. århundrede, hvis rester nu står ude i det krystalklare hav få meter ud for stranden. Da tårnet blev bygget var Torre Pali blot en lille fiskerlandsby, hvilket den forblev i mange generationer, indtil solhungrende feriegæster begyndte at rejse hertil tiltrukket af byens lange, gyldne sandstrande.

Fredelig badeby med en lang historie

I dag er Torre Pali et af Salento-halvøens mest attraktive rejsemål, hvis afslappende strandliv i en fredelig landsbyatmosfære står højt på din ønskeliste for rejsen. Der er enkelte steder med udlejning af solsenge og parasoller, men mange foretrækker blot selv at finde en plads på det fine sand. Strandene i området er flere gange blevet tildelt det eftertragtede Blå flag. Strækningen op til det gamle tårn er med sit klare, lave vand og bløde sand den mest familievenlige. Umiddelbart vest for tårnet og den lille havn består kysten en kort overgang af klipper. Fortsætter du lidt forbi havnen, finder du igen en fin sandstand.

Torre Pali ligger mellem Lido Marini og Pescoluse, som ligger få kilometer væk. Trænger du til lidt motion, er det en fin gåtur langs kysten til disse nabobyer. Både der og i selve Torre Pali finder du et fint udvalg af spisesteder. Ikke overraskende er der især gode muligheder for at prøve forskellige lækre fiskeretter, men de fleste steder byder menuen også på pizzaer og andet godt fra det klassiske middelhavskøkken.

Ferien går nemt med bare at slappe af i vandkanten og udforskning af de lokale restauranter, når du rejser til Torre Pali. Denne lille fiskerlandsby på Italiens hæl kan dog også sagtens være udgangspunkt for spændende udflugter. Om ikke andet kan det anbefales at tage en tur ud langs kysten for at prøve nogle af områdets andre skønne badestrande. I baglandet venter der desuden mange attraktioner, og det ville være en skam at rejse til Torre Pali uden at opleve lidt mere af denne charmerende region, Apulien.

Bestil din rejse til Torre Pali her

Vi har på baggrund af gæsteanmeldelser håndplukket de bedste hoteller i Torre Pali. Dem finder du i søgemaskinen her på siden, hvor du samtidig kan bestille flybilletter til rejsen. Det er både den letteste måde at arrangere hele rejsen på, og giver en ekstra fordel.

Når du køber en pakkerejse med både hotel og fly, er den således dækket af rejsegarantien. Hos Escapeaway bestemmer du selv rejsens længde. Vil du selv stå for transporten, kan du desuden godt nøjes med at købe ferieopholdet gennem os.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Torre Pali