Tag til Italien på badeferie: Solferie / Strandferie i Italien

Tag på strandferie i Italien ved havet / Lidoen, eller ved søerne

Book solferie i Italien med Escapeaway. Du får det bredeste udvalg af ferieboliger ved Italiens dejligste strande, både langs Middelhavet og ved de store søer.

En strandferie i Italien er en uforglemmelig kombination af "La Dolce Vita", sol, sand og lunt vand. Du kan i virkeligheden vælge mellem snart sagt alle typer af strande og ferieboliger, hvad enten du rejser alene eller som storfamilie - hos Escapeaway finder du det hele.

Måske vil du gerne have en solferie i bjergene hvor luften er klar og temperaturen mere "nordisk", eller måske er du til badeferie ved kysten, hvor børnene vil føle sig i himlen og forældrene kan stikke tæerne i det kølige sand? Uanset hvad, så er du velkommen til at bruge vores dygtige rådgivere til at sammensætte en solferie, som passer lige præcist dig.

De mest populære strandferiedestinationer i Italien:

Badeferie ved de store søer

De store søer i Norditalien er populære pga. den relativt korte afstand til Danmark. Her er strandene måske ikke de mest imponerende, men der opvejes i rigt mål med interessante byer, dramatiske bjerge og og et dejligt klima.

De mest populære badesteder ved de store søer:
- Gardasøen
- Comosøen
- Maggioresøen

Badeferie ved Lidoen / Adriaterhavet

De brede sandstrande ved Adriaterhavskysten, er også kendt som Lido'en, og her får du solferie for alle pengene, med kort afstand til oplevelser i Venedig og sejlture i lagunerne.

De mest populære badesteder ved Lidoen:
- Lido di Jesolo
- Bibione
- Caorle

Har du mod på at køre selv, så læs vores artikel med tips og råd til kør selv ferien til Italien.

Strandferie hele sommeren

I Italien har du mulighed for at bade både i havet og i søerne hele sommeren igennem. Om foråret og efteråret er det dog kun de modige, der tør dyppe tæerne i søerne, der er domineret af smeltevand fra bjergenes vintersne. Men pools er normalt åbne indtil slutningen af september eller til midten af oktober, så du kan sagtens hoppe i vandet uden at skulle køre syd for Rom, hvor alt dog er langt mere eksotisk set med skandinaviske øjne.

For danskere, der gerne vil på strandferie i Italien, har Gardasøen og Lidoen i årtier været et dominerende trækplaster. Men efter det er blevet muligt at flyve langt billigere, når vi nu også frem til fx. Sardinien, der har nogle af Europas mest fantastiske strande, med masser af plads og med den herlighedsværdi, at dine naboer sikkert aldrig har været der.

Elsker du Toscana, giver den toscanske vestkyst dig også rigeligt med bademuligheder, med kort afstand til kultur og arkitektur i Firenze, Lucca og Pisa.

>> Læs mere om badestrande i Toscana

Sikker solferie i Italien

Italien byder altid på masser af sol. Det lange støvleformede land er berømt for sit dejlige klima, der altid har gjort området til foretrukket feriested. Dejligt klart vejr med mange soltimer gør Italien til det oplagte sted at holde en lækker solferie.

Langs Italiens kyster får du stor glæde af det solrige vejr. Mange tager på solferie i Italien for at nyde strandene og stemningen på de populære og eksklusive feriesteder. Du kan bade i det lune vand eller solbade på stranden, her er masser af muligheder for at slappe af.

Italien har masser af storslået natur og mange imponerende landskaber. Et kuperet terræn, som det er en fornøjelse at bevæge sig rundt i, når solen skinner. Og det gør den næsten altid. Solferie i Italien er et sikkert hit.

>> Læs mere om badeferie

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Norditalien, Ligurien, Alassio
8,8
Meget godt
1207 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
8,7
Meget godt
348 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Ligurien, Bocca di Magra
8,4
Meget godt
264 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 76 km
  • Nærmeste strand: ca. 160 m
  • Pool (evt. sæsonåben)