Bed & Breakfast i Italien

Overnat på Bed and Breakfast i Italien

Hos Escapeaway finder du et bredt udvalg af Bed & Breakfast i Italien, hvor du kan nyde en ferie i en hjemlig atmosfære og har bedre muligheder for at møde de lokale. Dette samtidig med at du naturligvis har friheden til at komme og gå, som du vil i løbet af ferien. Mange vælger netop denne form for at undgå store hoteller og resorts, og i stedet komme under huden på de lokale.

Vi anbefaler at I udnytter værternes gæstfrihed og tager imod de gode råd, som stort set altid følger med i forbindelse med velkomst og indkvartering. Ofte er det de lokale, som bedst kan anbefale gode udflugtsmål, lækre restauranter og måske give dig idéer til din videre færd.

Drømmer du om et hyggeligt Bed & Breakfast i Italien?

I søgemaskinen øverst her på siden kan du både finde hyggelige Bed & Breakfast centralt i store kulturbyer som Rom, Firenze og Venedig, hvor et utal af spændende seværdigheder er inden for gåafstand, eller i landlige omgivelser, hvor roen og den smukke natur i højere grad er attraktionen.

Når du bestiller en rejse til et Bed & Breakfast i Italien hos os, ved du at alle ferieboliger er håndplukkede, så pris og kvalitet altid hænger sammen. Du skal blot selv sørge for transporten til Italien. Mange vælger at køre selv, men der er nu til dags også gode muligheder for at finde billige flybilletter til Italien. Bestil din ferie på et af vores Bed & Breakfast i dag og glæd dig til at opleve det ægte Italien.

Kan du ikke umiddelbart finde et Bed & Breakfast, som passer lige til dine ønsker? Ring til os på 3315 1313 og få en snak om mulighederne. Vi er specialister i Italien.

Bed and Breakfast er en unik ferieoplevelse

Direkte oversat betyder Bed & Breakfast overnatning med morgenmad, men hvordan adskiller det sig fra et almindeligt hotel eller en ferielejlighed?

Tager du et kig i beskrivelserne af vores ferieboliger i Italien, vil du se at Bed & Breakfast i Italien kan være idylliske, gamle gårde ude på landet, hvor der indrettet charmerende værelser og ferielejligheder. Typisk bor der et værtspar på stedet, som udover at sørge for dine behov i nogle tilfælde stadig dyrker jorden eller driver en restaurant på stedet. Du finder dog også denne type feriebolig indrettet i byhuse midt i Italiens små og store middelalderbyer. Her udgør de en god base for at udforske seværdigheder til fods og ikke mindst opleve byens atmosfære.

Bed & Breakfast er generelt karakteriseret ved en mere uhøjtidelig og familiær stemning, hvor du har større chance for at komme helt tæt på de lokale og opleve ægte italiensk gæstfrihed. Dine værter vil fra jeres første møde få dig til at dig til at føle dig hjemme og vil være behjælpelige med tips til unikke oplevelser i området.

>>> Find også Bed & Breakfast i Toscana - se her
>>> Find også Bed & Breakfast på Amalfikysten - se her
>>> Find også Bed & Breakfast ved Cinque Terre - se her
>>> Find også Bed & Breakfast ved Gardasøen - se her
>>> Find også Bed & Breakfast i Lucca - se her
>>> Find også Bed & Breakfast i Piemonte - se her
>>> Find også Bed & Breakfast på Sicilien - se her

Uanset om du er på udkig efter en familieferie eller en romantisk rejse for to, landlig idyl eller bystemning, kan du bruge søgefeltet øverst her på siden til at finde gode Bed & Breakfast tilbud i hele Italien. Vi har håndplukket hvert enkelt sted, og i vores beskrivelser kan du læse meget mere om faciliteter, omgivelserne og dine værter, før du bestiller.

Italien som ferieland
Alt i Italien ånder af stil: sproget, maden, moden og kulturen. Tag fx. på storbyferie i Rom med dusinvis af verdenskendte seværdigheder på række, eller nyd en ferie på landet på de særlige agriturismo. Der findes vel ikke et land, der erobrer så mange rejsenes hjerter, som Italien gør. Efter vores mening er et eller flere ophold på Bed and Breakfast den perfekte måde at lære Italien at kende. Overalt finder du smukke museer og bygninger lige fra oldtiden og frem til nu.

Rom topper naturligvis alt, men Firenze, hovedstaden i Toscana, er også som ét stort frilandsmuseum - kendt som renæssancens vugge, og med en vidunderlig stemning af "lille storby". Eller hvad med det ikoniske Venedig? En eventyrlig by, ude i lagunen, hvor man kan sejle gennem de gamle kanaler i en romantisk gondol. Du finder naturligvis også en række Bed & Breakfast i Venedig hos os.

Natur og aktiviteter
Er du til dramatiske bjergområder, enorme søer og grønne, bakkede landskaber, så kan Italien levere det hele. Regionen Toscana - Italiens hjerte - er berømt for sine slanke cypresser og maleriske landsbyer. Er du mere til cykling, så er Umbrien en absolut favorit, ligesom Gardasøens kuperede bagland. Om vinteren drager mange mod "Alpernes solside" i Dolomitterne, for noget af Europas bedste skiløb - næsten med solgaranti. Og så er der naturligvis den storslåede kystlinje langs Den Italienske Riviera, som man bare ikke må gå glip af.

At spise ude
Det italienske køkken er kendt for sine relativt enkle retter med lækre, friske råvarer, som hentes fra det lokale torv i løbet af dagen og tilberedes med kærlighed (sent) om aftenen. Desuden producerer Italienerne mange, fremragende vine.

Enhver Bed and Breakfast i Italien er helt unik og en oplevelse i sig selv. Brug søgefunktionen øverst til at finde det helt rigtige sted for dig og dine ledsagere, og kom så afsted!