Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Piemonte, Antignano
  En lille by, en dejlig have med pool, en entusiastisk og imødekommende værtinde og nogle få gode værelser. Det er rammen om dit ferieophold i Langhe vindistrikt, hvor landskabet ligner et grønt paradis og maden smager himmelsk.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Syditalien, Sicilien, San Marco d'Alunzio
  Bo i en autentisk og uspoleret siciliansk landsby beliggende i 550 meters højde med pool og udsigt ud til havet og til de Æoliske Øer. Komforten er helt i toppen for Villa Gisella er bygget med henblik på at huse en familie hele året rundt.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Marche, Monterado
  Velkommen hos slotsherren Orlando, hvis familie har boet på borgen Monterado i århundreder. Her bor du i bakkerne mellem Adriaterhavets gode strande og bjergkæden Appenninerne, samtidig med at du bor midt i landsbyen og kan nyde livet ved poolen ... i slotshaven. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Syditalien, Apulien, Fasano
  Oplev det bedste, som Apulien har at byde på. Her bo du på et hotel med havet som nærmeste nabo. SPA, restaurant, afslapning og uendelig udsigt er lovet.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Torrita di Siena
  Udlev din toscanske drøm i denne karakterfulde 1600-tals villa. Haven er velplejet, olivenlunden dragende og poolen giver jer mulighed for at falde i svime over udsigten til landsbyen Torrita di Siena, der ligger på den anden side af dalen.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Piemonte, Montegrosso d'Asti
  Hvad med en skøn infinitypool og en herlig udsigt over Piemontes vidunderlige, grønne bakker? Alta Villa The Country House byder ikke bare på smukke omgivelser, men også en autentisk, hjemlig atmosfære og et charmerende værtspar.