Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Syditalien, Apulien, Fasano
  Oplev det bedste, som Apulien har at byde på. Her bo du på et hotel med havet som nærmeste nabo. SPA, restaurant, afslapning og uendelig udsigt er lovet.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Norditalien, Piemonte, Corneliano d'Alba
  Vælg denne hyggelige og romantiske 'bygård' til dig og din elskede, hvis I vil opleve Piemontes bølgende vinlandskab, seværdige byer og samtidig bo i en by med gåafstand til restauranter. Det er præcist hvad Casale Mattei er.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Syditalien, Sardinien, Porto San Paolo
  Oplev det nordøstlige Sardinien på et lille Relais med pool og have. Her bor du tæt på strande, krystalklart vand, Olbia og San Teodoro. Familiært og hyggeligt.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Toscana, Vescovado di Murlo
  Podere Bagnolo ligger fint i det varierede landskab mellem Chianto Classico og Crete Senesi. Her er to velindrettede lejligheder og et flot svømmebassin (der er 100 % indhegnet) med udsigt over landskabet.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du i naturskønne omgivelser omgivet af små, grønne bakker. Her er en pool, en dejlig have, hvor der er mulighed for at grille, samt en feriebolig med en enkel og rustik indretning.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Norditalien, Lombardiet, Gargnano
  Et luksushotel på et højdedrag med en malerisk udsigt over Gardasøen - sådan kan man meget kort beskrive Lefay Resort & SPA. Dette er et hotel for kvalitetsbevidste livsnydere.