Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,2
  Italien, Syditalien, Sicilien, Cavagrande
  9,4
  Fabelagtigt
  304 anmeldelser
  Idyllisk beliggende hideaway med natur, kultur og gode madoplevelser i en skøn forening - velegnet til såvel par som familier!
 • Gæstebedømmelser 9,9
  Italien, Syditalien, Sicilien, Realmonte
  8,7
  Meget godt
  211 anmeldelser
  Bo på smuk, gammel bondegård på Sicilien, som i dag er omdannet til et moderne retreat med pool, have og restaurant. Her er du tæt på seværdigheder og havet.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Italien, Norditalien, Piemonte, Tigliole d'Asti
  9,1
  Fabelagtigt
  161 anmeldelser
  Passion og tradition er de to ord, som måske bedst beskriver dette lille hotel. Og er du en person, som værdsætter god mad og gode vine, så er du kommet til helt rette sted
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Italien, Norditalien, Piemonte, Farigliano
  9,9
  Fabelagtigt
  41 anmeldelser
  Relais Poderi Luigi Einaudi er en af de mest velrenommerede vingårde i sit område og er særligt kendt for sin typiske D.O.C-vin kaldet il Dolcetto. Du kan godt begynde at glæde dig...
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Norditalien, Lombardiet, San Felice del Benaco
  9,4
  Fabelagtigt
  65 anmeldelser
  Barchi Resort finder du i hjertet af byen San Felice del Benaco, hvorfra der er gåafstand til Gardasøen. Lejlighederne, der ligger i to gamle landejendomme, tilbyder både charme og komfort.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Syditalien, Sicilien, Caltagirone
  9,2
  Fabelagtigt
  243 anmeldelser
  I idylliske omgivelser på Siciliens sydkyst finder du et gemmested i de gode smagsløgs tjeneste!