Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål.

 • Gæstebedømmelser 9,9
  Italien, Campania, Praiano
  Et voksenhotel med førsteklasses service med en fantastisk beliggenhed på Amalfikystens klipper. Her har du en pool med udsigt over havet, et SPA og en gourmetrestaurant, der kan få dine smagsløg til at danse.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Friuli, Faedis
  Tjek ind på Agriturismo l'Uva e le Stelle og bo midt i vinlandskabet i det nordøstlige Italien. Nyd poolen, og at du er tæt på de smukke udflugtsområder i naturen.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Toscana, Vescovado di Murlo
  Podere Bagnolo ligger fint i det varierede landskab mellem Chianto Classico og Crete Senesi. Her er to velindrettede lejligheder og et flot svømmebassin (der er 100 % indhegnet) med udsigt over landskabet.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Piemonte, Canelli
  Oplev Piemonte og dens smukke vinlandskab, Langhe, og bo på en Agriturismo med pool og egen vinproduktion tæt på Canelli.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Lombardiet, Sulzano
  Udsigten fra Hotel Rivalago er noget af det smukkeste. Du har både udsigt over Iseosøen og Monte Isola. Ud over en den centrale beliggenhed er der også en swimmingpool og en restaurant på hotellet.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Piemonte, La Morra
  Er du til vin, udsigt og afslapning er du kommet til det rette sted. Ved den flotte pool kan du nemlig nyde landskabsudsigten og slappe af under solen - eller en parasol - med det bedste, der produceres på disse kanter: vin!