Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Syditalien, Sardinien, Porto San Paolo
  8,7
  Meget godt
  235 anmeldelser
  Dette hotel har det hele - og lidt til. Omgivelserne er rolige, og udsigten er præcis, som vi vil have den, når vi er på Sardinien. Derudover er både servicen og maden god.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Piemonte, Canelli
  9,7
  Fabelagtigt
  30 anmeldelser
  Oplev Piemonte og dens smukke vinlandskab, Langhe, og bo på en Agriturismo med pool og egen vinproduktion tæt på Canelli.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Veneto, Cison di Valmarino
  9,9
  Fabelagtigt
  59 anmeldelser
  Denne familiære og charmerende lille bolig ligger smukt omgivet af vinstokke og grønklædte bakker. Hotellet byder på fine værelser, en dejlig pool og en SPA-afdeling samt gode udflugtsmuligheder.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agata sui Due Golfi
  9,4
  Fabelagtigt
  991 anmeldelser
  Hvis du sætter pris på god service og en fantastisk udsigt, så har du ikke nødig at lede videre. Grand Hotel Due Golfi er et fantastisk sted at slappe af, og ligger forholdsvis tæt på Sorrento.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Norditalien, Trentino-Sydtyrol, Riva del Garda
  9,6
  Fabelagtigt
  1114 anmeldelser
  Hotel Luise er et dejligt hotel med et fint design, god restaurant, hyggelig bar, dejligt poolområde og gåafstand til centrum af Riva. Med andre ord et top-sted.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Norditalien, Veneto, Quarto d'Altino
  9,4
  Fabelagtigt
  612 anmeldelser
  Hvis du vil besøge Venedig og samtidig nyde livet i landlige og stilfulde omgivelser, så er Borgo Ca' dei Sospiri et rigtig godt bud. Her bor du blot en halv times kørsel med det lokale tog fra Canale Grande, så nemmere bliver det ikke.