Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,2
  Italien, Syditalien, Sicilien, Cavagrande
  9,4
  Fabelagtigt
  320 anmeldelser
  Idyllisk beliggende hideaway med natur, kultur og gode madoplevelser i en skøn forening - velegnet til såvel par som familier!
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  9,1
  Fabelagtigt
  1183 anmeldelser
  Lige udenfor Cefalùs historiske centrum i en mere afslappet del af byen, finder du dejlig komfort og god service på Artemis Hotel. Her bor du i charmerende omgivelser på et tidligere kloster.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Norditalien, Lombardiet, Salò
  9,1
  Fabelagtigt
  733 anmeldelser
  Det der først slog mig, var beliggenheden lige ud til Gardasøen, og det skyldes først og fremmest, at det er meget svært at finde noget lignende. At hotellet samtidig ligger i den hyggelige by Salò, gør ikke sagen ringere, snarere tværtimod.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Norditalien, Lombardiet, San Felice del Benaco
  9,5
  Fabelagtigt
  65 anmeldelser
  Barchi Resort finder du i hjertet af byen San Felice del Benaco, hvorfra der er gåafstand til Gardasøen. Lejlighederne, der ligger i to gamle landejendomme, tilbyder både charme og komfort.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Syditalien, Sicilien, Caltagirone
  9,4
  Fabelagtigt
  253 anmeldelser
  I idylliske omgivelser på Siciliens sydkyst finder du et gemmested i de gode smagsløgs tjeneste!
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Piemonte, Neive
  9,6
  Fabelagtigt
  260 anmeldelser
  Familiært og indbydende lille B&B, som er omgivet af smukke vinlandskaber og vinbyer i Langhe i Piemonte. Her tager værterne hånd om dig, og du kan slappe af ved poolen de dage, du ikke er på udflugt.