Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,5
  Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
  Denne lille perle med kun 19 værelser byder på fin komfort og en herlig beliggenhed - lige over havet. Hotellet har endda en udendørs pool, bar og siddepladser rundt omkring, hvor du kan nyde den vidunderlige udsigt.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Toscana, Bucine
  Fem lejligheder i en gammel, historisk bygning i naturskønne omgivelser og tæt på civilisationen. Velkommen til Casale Presciano.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Syditalien, Apulien, Mancaversa
  Her har du en god beliggenhed nær den elskede kystby Gallipoli og dens strande lige ved siden af. Derudover byder gården på en behagelig atmosfære, dejlig indkvartering og skøn have med pool.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Norditalien, Lombardiet, Gargnano
  Et luksushotel på et højdedrag med en malerisk udsigt over Gardasøen - sådan kan man meget kort beskrive Lefay Resort & SPA. Dette er et hotel for kvalitetsbevidste livsnydere.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Norditalien, Veneto, Bardolino
  Aqualux Hotel SPA Suite & Terme er ikke som alle andre hoteller, og her kan du hygge dig i smagfulde omgivelser. Her er i alt otte pools, restaurant med typiske italienske retter og smagfuldt indrettede værelser i forskellige kategorier.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Norditalien, Lombardiet, San Felice del Benaco
  Barchi Resort finder du i hjertet af byen San Felice del Benaco, hvorfra der er gåafstand til Gardasøen. Lejlighederne, der ligger i to gamle landejendomme, tilbyder både charme og komfort.