Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Piemonte, Canelli
  Oplev Piemonte og dens smukke vinlandskab, Langhe, og bo på en Agriturismo med pool og egen vinproduktion tæt på Canelli.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Veneto, Cison di Valmarino
  Denne familiære og charmerende lille bolig ligger smukt omgivet af vinstokke og grønklædte bakker. Hotellet byder på fine værelser, en dejlig pool og en SPA-afdeling samt gode udflugtsmuligheder.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Campania, Pisciotta
  Charmerende og romantisk hotel med kun 11 værelser og en enestående panoramaudsigt. En drøm blev født, og man besluttede sig for at bringe det gamle kloster til live.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Sicilien, Ispica
  Oplev Sicilien og bo på et renoveret landsted omgivet af smuk natur tæt på havet og interessante barokbyer som f.eks. Noto.
 • Gæstebedømmelser 9,9
  Italien, Apulien, Torre San Giovanni
  Charmerende, romantisk, autentisk - det kommer an på øjet, der ser. Stilen er under alle omstændigheder typisk for området med hvidkalkede mure og vægge og en enkel indretning i naturmaterialer.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Tavarnelle Val di Pesa
  En pittoresk vingård mellem Firenze og Siena med dejlige lejligheder, private terrasser, aircondition, Wi-FI, stor swimmingpool og masser af aktiviteter. Velkommen til Fattoria Pogni.