Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Piemonte, Montegrosso d'Asti
  Hvad med en skøn infinitypool og en herlig udsigt over Piemontes vidunderlige, grønne bakker? Alta Villa The Country House byder ikke bare på smukke omgivelser, men også en autentisk, hjemlig atmosfære og et charmerende værtspar.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Syditalien, Sicilien, San Marco d'Alunzio
  Bo i en autentisk og uspoleret siciliansk landsby beliggende i 550 meters højde med pool og udsigt ud til havet og til de Æoliske Øer. Komforten er helt i toppen for Villa Gisella er bygget med henblik på at huse en familie hele året rundt.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
  Denne lille perle med kun 19 værelser byder på fin komfort og en herlig beliggenhed - lige over havet. Hotellet har endda en udendørs pool, bar og siddepladser rundt omkring, hvor du kan nyde den vidunderlige udsigt.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Piemonte, Nizza Monferrato
  Disse charmerende lejligheder med masser af stemning er centralt beliggende i den populære by Nizza Monferrato, tæt på byens gode udvalg af butikker, barer og restauranter.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Toscana, Casciana Terme
  Le Querciole tilbyder dig og din familie smukke, idylliske rammer, flotte ferielejligheder, lækker pool. Og meget, meget mere. Du vil ønske, at du aldrig skulle hjem igen...
 • Gæstebedømmelser 9,9
  Italien, Norditalien, Trentino-Sydtyrol, Bressanone
  Højt hævet over Bressanone i 1000 m.o.h. ligger Hotel Gasserhof og byder sig til med elegante værelser, hyggelig restaurant og en flot pool. Her har du et godt udgangspunkt for skønne feriedage i Dolomitterne.