Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Norditalien, Piemonte, Canelli
  9,7
  Fabelagtigt
  38 anmeldelser
  Oplev Piemonte og dens smukke vinlandskab, Langhe, og bo på en Agriturismo med pool og egen vinproduktion tæt på Canelli.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Syditalien, Sicilien, Cefalù
  9,3
  Fabelagtigt
  668 anmeldelser
  Blue Bay er et hotel, som passer til dig, der gerne vil bo meget tæt på vandet og med privat strand. Det er netop beliggenheden, som gør, at lejlighedshotellet får højeste karakterer af dets gæster.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Norditalien, Ligurien, Levanto
  9,5
  Fabelagtigt
  235 anmeldelser
  Dette populære og komfortable hotel med pool ligger lige udenfor Levanto, en hyggelig by med strandpromenade og et fint lille centrum. Herfra kan du bl.a. besøge nationalparken Cinque Terre.
 • Gæstebedømmelser 10,0
  Italien, Toscana, Ciggiano
  9,2
  Fabelagtigt
  55 anmeldelser
  Veludstyrede lejligheder (2-6 pers.) på en vingård beliggende midt i Toscanas hjerte. Lækkert pool-område og i behagelig køreafstand til regionens mest elskede seværdigheder.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agata sui Due Golfi
  9,3
  Fabelagtigt
  766 anmeldelser
  Hvis du sætter pris på god service og en fantastisk udsigt, så har du ikke nødig at lede videre. Grand Hotel Due Golfi er et fantastisk sted at slappe af, og ligger forholdsvis tæt på Sorrento.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Norditalien, Trentino-Sydtyrol, Riva del Garda
  9,5
  Fabelagtigt
  1040 anmeldelser
  Hotel Luise er et dejligt hotel med et fint design, god restaurant, hyggelig bar, dejligt poolområde og gåafstand til centrum af Riva. Med andre ord et top-sted.