Hoteller med de bedste anmeldelser i Italien

På Escapeaway.dk kan du læse mere end 10.000 unikke anmeldelser af hoteller fra vores gæster. Anmeldelser, som vi er taknemmelige for, og som dagligt bruges til at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen. I bedømmelserne af de enkelte hoteller, villaer og ferieboliger finder du også mange sjove anekdoter og rejsetips fra vores gæster med gode råd om alt fra restauranter til udflugter, som du kan gøre nytte af under din ferie i Italien.

Nedenstående liste er et udvalg af de bedst bedømte hoteller, som også er blandt dem, der hurtigst bliver udsolgt i højsæsonen. Hos Escapeaway tilbyder vi gratis afbestilling på langt de fleste hoteller. Læs mere om dette under de enkelte hoteller.

Udvalgte rejsemål med bedst bedømte ferieboliger

Ved du allerede i hvilket område i Italien, du vil holde ferie, kan du her se en oversigt over, hvilke hoteller med de bedste anmeldelser vi kan tilbyde i et par af de mest efterspurgte regioner.

Vær opmærksom på at du i søgemaskinen altid kan få en liste over de bedst bedømte hoteller, villaer og lejligheder på samtlige rejsemål

 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Tavarnelle Val di Pesa
  En pittoresk vingård mellem Firenze og Siena med dejlige lejligheder, private terrasser, aircondition, Wi-FI, stor swimmingpool og masser af aktiviteter. Velkommen til Fattoria Pogni.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Campania, Pisciotta
  Charmerende og romantisk hotel med kun 11 værelser og en enestående panoramaudsigt. En drøm blev født, og man besluttede sig for at bringe det gamle kloster til live.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Veneto, Cison di Valmarino
  Denne familiære og charmerende lille bolig ligger smukt omgivet af vinstokke og grønklædte bakker. Hotellet byder på fine værelser, en dejlig pool og en SPA-afdeling samt gode udflugtsmuligheder.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Toscana, Braccagni
  Ferielejligheder og værelser nær Braccagni på Maremma-kysten i Toscana, tæt på havet, med smagfuldt møblerede lejligheder, swimmingpool og golfbane - Guadalupe Toscana Resort.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Sinalunga
  Navnet siger alt (i al fald hvis man kan italiensk…), for udsigten fra huset forekommer virkelig uendelig. Fra både huset og terrassen kan du nyde udsigten så langt øjet rækker og samtidig være herre i eget hus med privat pool.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Torrita di Siena
  Udlev din toscanske drøm i denne karakterfulde 1600-tals villa. Haven er velplejet, olivenlunden dragende og poolen giver jer mulighed for at falde i svime over udsigten til landsbyen Torrita di Siena, der ligger på den anden side af dalen.