Bilferie i Italien

En bilferie i Italien er for dig, som ønsker friheden til i eget tempo at opleve Italiens betagende landskaber og unikke seværdigheder. Vil du gerne opleve det ægte Italien og den italienske livsstil, er en bilferie desuden en mulighed for at forlade alfarvej og opsøge egne eventyr. Book din bilferie i Italien med Escapeaway i dag!

Bilferier i Italien er især populære blandt familier, da det giver næsten uanede muligheder for at sammensætte en ferie med spændende udflugter og aktiviteter, hvor der er noget for alle. Den ene dag kan I for eksempel køre til en skøn badestrand og dase hele dagen, for dagen efter at tage op i bjergene og nyde spektakulær natur på vandre- eller cykelture.

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Toscana, Palaia
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Afstand til centrum: ca. 2.5 km
  • Pool
Italien, Norditalien, Ligurien, San Lorenzo al Mare
  • Nærmeste lufthavn: 88 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi

Mange danskere vælger at køre selv til Italien, men vil du have flest mulige dage i Italien, er det også en mulighed i stedet at flyve til Italien og leje en bil til bilferien, hvilket er særligt relevant, jo længere ned i landet man kommer. Der er gode flyforbindelser til Italien fra Danmark, og derfor gode chancer for at finde billige flybilletter.

Bestil en unik bilferie i Italien her hos Escapeaway, hvor du ikke blot får gode tilbud på flybilletter og billeje, men også chancen for at bo på et enestående, håndplukket hotel, der emmer af italiensk charme og atmosfære. Hos Escapeaway finder du udvalgte hoteller med gode anmeldelser i både Norditalien og Syditalien. Du kan læse mere om bilferie i Italien via disse links:

>> Bilferie på Sicilien
>> Bilferie ved Sorrento
>> Bilferie i Toscana
>> Bilferie i Umbrien

Book en bilferie i Italien online

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie i Italien. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Læs mere om alle vores rejser til Italien