Biludlejning i Bergamo lufthavn

Se aktuelle priser på lejebiler i Bergamo lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Bergamo lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. Du finder priser i ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe fra udvalgte biludlejningsselskaber i Bergamo lufthavn. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt i Italien.

Leje af bil med Auto Europe 

Jeg har samlet lidt informationer og gode råd til dig som skal bestille billig billeje i Bergamo lufthavn, men jeg vil også anbefale dig at læse vores side med gode råd om billudlejning generelt i Italien, her finder du også information og kontaktinfo til Auto Europe. Escapeaway er specialist i ferieboliger og hoteller i Italien og derfor har vi valgt at samarbejde med Auto Europe når det gælder biludlejning. Samtlige spørgsmål om leje af bil skal derfor ske direkte til Auto Europe og vi gør opmærksom på at alle informationer omkring billeje i Bergamo og på andre rejsemål som du finder her på siden udelukkene er at betragte som en vejledning og at vi altid henviser til de aktuelle informationer du finder i lejebetingelserne når du søger efter priser i søgemaskinen.

>> Få gode råd og information om leje af bil i Italien

 

Biludlejning i Bergamo lufthavn

Information om Bergamo lufthavn

Bergamo Lufthavn der officielt kaldes Aeroporto Orio al Serio, ligger ikke blot tæt ved Milano og Bergamo, men har også gode vejforbindelser til Lombardiets mange andre interessante byer og seværdigheder. Billeje med afhentningen direkte i lufthavnen er derfor en chance for at med det samme at tage hul på en oplevelsesrig ferie og komme nemt frem til din endelige destination.

>> Se aktuelle flyafgange og læs mere information om Bergamo lufthavn

Bestilling af din lejebil

Trods det det forholdsvis store udvalg af biludlejningsselskaber, er det som regel en god ide at bestille din lejebil på forhånd. For det første er du så sikker på, at der er en ledig bil, når du ankommer. For det andet giver det dig bedre chance for at få opfyldt ønsker til en bestemt bilstørrelse, ekstraudstyr osv.

Husk det altid er en god ide at læse lejebetingelser grundig igennem når du lejer bil og vi henviser altid til de aktuelle informationer du finder i søgemaskinen, hvorfor informationerne om biludlejning i Bergamo lufthavn her på siden også skal betragtes som vejledene og med forbehold for fejl og ændringer. 

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Selvom Bergamo ikke er en stor lufthavn, har den alligevel et godt udvalg af biludlejningsselskaber. Du kan således leje fra både store, kendte biludlejningsselskaber som Avis, Budget og Hertz, men også en række mindre, lokale selskaber. De fleste af selskaberne udlejer alt fra små personbiler til store minibusser med god plads til hele familien og baggage.

Afhentning af lejebilen

Med mindre andet er aftalt, får du udleveret din lejebil ved at henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen. Personalet på udlejningskontoret vil så sørge for at dirigerer dig videre til din bil, som i de fleste tilfælde er parkeret tæt ved terminalen.

Afstande i bil fra Bergamo Lufthavn

Det tager kun knap et kvarter at køre i bil fra lufthavnen ind til Bergamos bymidte. Lufthavnens beliggenhed lige ved A4-motorvejen gør det derudover nemt at køre til de andre interessante byer og smukke naturområder i regionen. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Milano: 60 km - knap 1 time
  • Menaggio (Comosøen): 75 km - 1 time 50 minutter
  • Cremona: 73 km - 1 time og 15 minutter
  • Bardolino (Gardasøen): 111 km - ca. 1 time og 15 minutter.

*estimeret køretid uden trafik. 

Hotel eller ferielejlighed i Bergamo

Som tidligere nævnt er vi hos Escapeaway specialist i at arrangere ferie i Italien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig i Bergamo eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Lombardiet, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål i Lombardiet kan bla. nævnes Gardasøen som er meget populær. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

Søg billigste pris på hotel eller ferielejlighed til din ferie i Bergamo

Udflugter med din lejebil fra Bergamo

Bergamo ligger i Italiens vidunderlige region Lombardiet mellem Verona og Milano og tæt på Gardasøen og dermed et oplagt udgangspunkt for udflugter i området, og det er nemt med en lejebil.  Det er måske den smukkeste af middelalderbyerne omkring Milano og byder på en masse kulturelle oplevelser og en fredelig stemning mens den samtidig ligger tæt på den travle storby Milano. Med en billeje i Bergamo kan du se det hele, både de spændende byer i udkanten af Milano og selvfølgelig også selve Milano.

Med en lejebil har du som sagt mulighederne foran dig. Besøg den pulserende modeby Milano eller tag til Pavia, en by kendt for sine mange flotte tårne. Du kan også køre til Cremona, hjembyen for den berømte violinbygger Stradivarius. De italienske søer og alper ligger tæt ved og skaber gode rammer til afslapning, men også mange sportsaktiviteter. Med billeje i Bergamo kan du også nemt nå Schweiz, Østrig, Frankrig og Slovenien. Skal du på ferie ved Gardasøen er Bergamo nem at flyve til og der er direkte fly fra Danmark. Husk at bestille en lejebil med god plads, også til bagagen.

>> Læs mere om billeje