Billeje i Catania lufthavn på Sicilien

Se aktuelle priser på lejebiler - vælg Catania lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på leje af bil i Catania lufthavn på Sicilien og alle andre byer og lufthavne i Italien. Du finder priser i ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe fra udvalgte biludlejningsselskaber i Catania lufthavn. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt i Italien

Leje af bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger og hoteller i Italien og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe når det gælder biludlejning. Alle spørgsmål om leje af bil på Sicilien og alle andre rejsemål skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Information om biludlejning i Italien

 

Biludlejning Catania lufthavn

Information om Catania lufthavn

Catania lufthavn på Siciliens østkyst er placeret tæt ved motorveje, der hurtigt fører dig langs kysten eller ind i landet. Billeje er derfor en oplagt måde at komme let videre fra lufthavnen til dit feriehus eller lejlighed på denne spændende ø. Når du lejer en bil, giver du desuden dig selv flere muligheder for udforske øens seværdigheder i eget tempo. En lejebil er en chance for at søge lidt væk fra alfarvej og opdage de små perler, som andre turister let overser.

>> Få mere information om Catania lufthavn på Sicilien

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Takket være lufthavnens popularitet er talrige biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen, både store internationale selskaber som for eksempel Hertz og flere mindre, lokale selskaber, som også er værd at holde øje med. Et bredt udvalg af biludlejere betyder, at du kan leje køretøjer i flere forskellige størrelser i Catania lufthavn. Så hvad enten du blot har brug for en lille billig minibil eller en med plads til en stor familie, finder du det her.

Reservation

Vil vil anbefale dig at bestille din bil hjemmefra, så du ikke risikere at møde op og opdage, at der ikke er flere ledige lejebiler i lufthavnen. Ved at bestille din bil på forhånd har du desuden bedre mulighed for at sammenligne lejepriser og ikke mindst sikre dig præcis den type bil, som passer bedst til dine ønsker.

>> Klik her og se priser på billeje i Italien

Afhentning

Normalt skal du starte med at henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at hente nøglerne til din lejebil. Biludlejningsselskabets personale vil sørge for at vise dig videre til din bil, som for det meste er parkeret tæt ved.

Afstande fra Catania lufthavn

Billeje i Catania lufthavn giver dig gode betingelser for i løbet af ferien at udforske Sicilien i dit helt eget tempo uden at skulle hænge i køreplaner. Derudover er det naturligvis en let måde at komme hurtigt videre fra lufthavnen til din feriebolig. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Ragusa: 104 km - 1 time og 15 minutter
  • Siracusa: 60 km - 45 minutter
  • Taormina: 51 km - 47 minutter
  • Agrigento: 168 km - 2 timer
  • Palermo: 209 km - 2 timer og 40 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Hotel eller ferielejlighed i Catania på Sicilien

Escapeaway er specialist i at arrangere ferie på Sicilien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig til din storbyferie i Catania eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Sicilien, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål på Sicilien kan bla. nævnes Taomina og Palermo. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

>> Søg billigste pris på hotel eller ferielejlighed til din ferie i Catania

>> Læs mere om billeje