Information om billeje i Forli Lufthavn

Online priser på lejebiler i Forli lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Ciampino lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Vær at vide når du lejer bil med Auto Europe i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger, hoteller og villaer i regionen Emilia-Romagna og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Forli lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Auto Europe i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Værd at vide om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Forli lufthavn

Information Forli lufhavn

Forli Lufthavn der lokalt er kendt som Aeroporto di Forli – ‘Luigi Ridolfi’, ligger kun få minutters kørsel fra centrum af Forli. Lufthavnen har dog også en god placering, hvis du skal videre til en af de andre byer i Emilia-Romagna eller en af naboregionerne. Lejer du en bil i Forli Lufthavn, er det for eksempel let at køre videre til regionshovedstaden Bologna eller musikkens hovedstad, Parma. Når du har en bil til rådighed i ferien, har du desuden en større grad af frihed til at udforske regionens smukke, frodige bjergområder i Appenninerne eller finde frem til den bedste badestrand ved adriaterhavskysten.

>> Få mere information om Forli lufthavn

Biludlejningsfirmaer i Forli Lufthavn

Trods sin beskedne størrelse betjenes lufthavnen af flere biludlejningsselskaber, blandt andet Europcar. De tilbyder dig et bredt udvalg af biler i kategorier lige fra mini til familiestørrelse. Vær opmærksom på at vi hos Escapeaway ikke samarbejder med lavprisselskaber som f.eks Goldcar, vi ¨ønsker ganske enkelt ikke at vores gæster skal opleve at blive snydt, da disse lavprisselskaber er kendt for dårlig kundeservice og altid har mange klager. Derfor vil du også opleve at du måske kan finde andre hjemmesider der tilbyder billigere biludlejning, men vær opmærksom på hvilket biludlejningsselskab du lejer hos.

Reservation

Selvom der er flere biludlejningsselskaber i Forli Lufthavn, er det særligt i højsæsonen en god ide at booke din lejebil hjemmefra. Med en reservation er du sikker på, at der er en ledig bil klar til dig, og du har bedste chance for at finde den bedste pris og ikke mindst en bil, som passer til dine behov. Har du brug for ekstraudstyr til din lejebil som for eksempel barnesæder eller en GPS, er det også nemmest at bestille på forhånd. Informationer her på siden er udelukkende skrevet som en vejledning, og vi henviser altid til de informationer der fremgår af din lejekontrakt når du bestilelr en lejebil.

Afhentning

Med mindre andet fremgår af din aftale, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved. Alle informationer om afhentning og aflevering af din bil vil fremgå på din voucher.

Afstande fra Forli Lufthavn

Der er ikke langt fra lufthavnen til nærmeste hovedvej og motorveje, som fører dig videre til din feriebolig. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Bologna: 80 km - 1 timer og 5 minutter
  • Parma: 174 km - 1 time og 50 minutter
  • Piacenza: 228 km - 2 time og 15 minutter
  • Modena: 120 km - 1 time og 30 minutter
  • Lido di Savio: 32 km - 36 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Du kan læse meget mere om Forli og andre byer i den spændende region Emila Romagna 

>> Læs mere om billeje