Rejser til Maida

Uspoleret landsby i Syditalien

Vil du opleve det "ægte" Italien, er Maida et oplagt rejsemål. Her kan du nyde det rolige landsbyliv med spændende udflugtsmål inden for rækkevidde.

Byen ligger omtrent midt mellem det Tyrrhenske og Ioniske hav på den smalleste del af halvøen, der udgør Støvlelandets "forfod". Det er uklart, hvornår der opstod en egentlig by her. Men der er gjort fund af bosættelser, som kan dateres helt tilbage til jernalderen. 

I dag har Maida omkring 4.500 indbyggere, som hovedsageligt lever af landbrug, særligt dyrkningen af oliven, citrus- og kiwifrugter. Indtægterne fra turisme er dog de senere år begyndt at spille en stigende rolle for byen. Det er da heller ikke så svært at forstå, at rejsende tiltrækkes. En ferie i denne lille, charmerende by er således en unik mulighed for at opleve gamle traditioner og autentisk hverdagsliv i Syditalien

Kort over Maida i det sydlige Italien

Kortet kan bruges til at få et overblik over byen og ferieboligerne, vi kan tilbyde i dette området af det sydlige Italien. Håndplukkede ferieboliger i Maida

Selvom du også finder masser af Italiens mest kendt og populære destinationer i udvalget hos Escapeaway Rejser, er det især vores mange håndplukkede hoteller, B&B, ferielejligheder og villaer i landets mange ukendte, hyggelige landsbyer, der gør vores søgemaskine unik. Når vi udvælger nye ferieboliger til vores program, søger vi netop steder, hvor vores gæster får chance for at opleve det ægte Italien. 

Start med at angive dine feriedatoer, så får du hurtigt en oversigt over ledige ferieboliger i og omkring Maida. Du kan også bruge søgemaskinen, hvis du vil samtidig vil finde en passende flyforbindelse til Italien fra Danmark.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Maida