Rejser til Tropea

Calabrien er stadig et lidt overset rejsemål i Italien, men lige netop Tropea har på grund af sine fantastiske strande og unikke beliggenhed i generationer tiltrukket ferierejsende. Book din rejse til Tropea med Escapeaway i dag!

Tropea er den mest populære badeby i Calabrien og uden tvivl en af de smukkeste. Denne gamle by har således en fantastisk beliggenhed, hvor de rustikke, gyldne huse er bygget helt ud til kanten af de lodrette klippevægge, der rejser sig omkring 70 meter op fra det Tyrrhenske hav. For foden af klipperne og byen finder du nogle af regionens flotteste sandstrande. Her kan du nemt fordrive hele ferien under en parasol med en god bog kun afbrudt af dukkerter i det lune, krystalklare blå hav. Får du en dag lyst til at udforske dine omgivelser, kan du fra havnen i Tropea dog også tage på mange bådture, for eksempel ned til Capo Vaticano eller ud til den lille vulkanske ø Stromboli.

Velkommen til Italien med Escapeaway,  vi er specialister i rejser til Tropea og andre rejsemål i regionen hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse. Brug søgemaskinen i toppen af siden og vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter til f.eks. Lamezia Terme fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Tropea, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

Oplev det autentiske Italien

En rejse til Tropea er desuden en chance for at udforske de andre charmerende kystbyer på La Costa degli Dei, Gudernes kyst, og for at tage på spændende udflugter længere ind i baglandet på Tropea-halvøen og resten af Calabrien. Den store Parco nazionale dell’Aspromonte er for eksempel et oplagt mål for en dagsudflugt. Nationalparken ligger ganske vist små to timers kørsel fra Tropea, men gemmer til gengæld på mange store oplevelser med både storslåede bjergmassiver, der indbyder til vandring, og landsbyer fra middelalderen, hvor du kan forvente dig enestående kulinariske oplevelser fra det lokale køkken. 

Tropea har i mange år været et eftertragtet rejsemål, som især italienerne selv flokkes til om sommeren. Generelt er en rejse til Calabrien dog en mulighed for at opleve en del af Italien, der er mere uberørt af turisme. Her på det italienske støvlelands tå venter der dig således flere autentiske ferieoplevelser og ikke mindst ofte et lavere prisniveau end på de mere kendte rejsemål omkring middelhavet, som f.x. Menorca i Spanien, Korsika i Frankrig og Porec i Kroatien.

Vil du opleve det autentiske Italien? Så få mere inspiration til din rejse til Italien her.

Nyd stemningen i den gamle bydel

Selvom Calabrien i mange år er blevet betragtet lidt som en afkrog i Italien, er Tropea et godt eksempel på, at regionen alligevel har masser at byde på for den ferierejsende, som holder af en ferie med både behagelig afslapning og aktive oplevelser. Selvom der i selve Tropea for eksempel ikke findes store, berømte seværdigheder, er det alligevel en fornøjelse at gå en tur rundt oppe i den gamle bys labyrintiske gader. Her finder du adskillige små pladser omgivet af rustikke, pastelfarvede huse, hvor du kan slå dig ned på en café eller bænk for blot at suge stemningen og solens varme til dig.

For både lokale og besøgende har især Piazza Ercole og Corso Vittorio Emmanuale en vis tiltrækningskraft. Den lange, brostensbelagte gade byder på en perlerække af små caféer, hvor det næsten hele dagen summer af liv med gæster, der nyder en kop kaffe eller et måltid. For enden af gaden afskærmer et støbejernsrækværk for det frie fald ned på stranden. Har du ikke højdeskræk, bør du gå derhen for at nyde den smukke udsigt over havet. 

Kigger du mod vest, ser du et lille forbjerg. Derude ligger Santuario Santa Maria dell'Isola, som er omgivet af en flot have. Klosteret er fornylig blevet renoveret og er et oplagt mål for en kort udflugt. Om ikke andet så for at kunne nyde den betagende udsigt oppe fra klosteret tilbage mod byen. Vil du ikke gå turen op ad de stejle trapper til toppen, kan du selvfølgelig også nøjes med at betragte det lille forbjerg nede fra den familievenlige badestrand.

>> Læs også om rejser til Stilo
>> Kombinér med en ferie på Sicilien

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Tropea

Populære hoteller i Tropea

Italien, Syditalien, Calabrien, Tropea
9,8
Fabelagtigt
303 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Calabrien, Tropea
9,9
Fabelagtigt
218 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Afstand til havet: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Calabrien, Tropea
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby