Afbudsrejser og restpladser Amalfikysten

Find billige afbudsrejser og restpladser til Amalfikysten lige her.

Book restpladser og afbudsrejser til Amalfikysten med Escapeaway. Indtag selv Italiens sydlige perle, og bliv en uforglemmelig oplevelse rigere.

Amalfikysten er en skattet og inspirerende del af Sorrento-halvøen, som ligger lige syd for storbyen Napoli. Her får du noget for både øjne, mund og sjæl, når du udforsker de lokale bakker, gader, bugte og utrolige udsigter. Brug vores søgemaskine herover og søg efter restpladser og afbudsrejser til Amalfikysten, hvor vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af ferieboliger året rundt.

Når du kommer til Amalfikysten er du ikke i tvivl om, hvorfor området har været UNESCO verdensarv siden 1997, uanset om du kommer dertil over land, via de snoede bjergveje, eller fra vandsiden hvor området er om muligt mere indtagende. Booker du en af vores restpladser eller afbudsrejser til Amalfikysten, så skal du selv sørge for transport dertil, typisk via lufthavnen i Napoli, eller måske det nærliggende Salerno.

Du vil hurtigt opdage, at du er kommet til et af de smukkeste områder i Italien. Her ligger charmerende kystbyer som på en perlerække, og ifølge UNESCO byder Amalfikysten på et enestående Middelhavslandskab.

Kombinationen af fantastisk natur og de stemningsfulde byer gør området til det perfekte rejsemål for dig, som elsker at gå på opdagelse. I byer som Amalfi og Ravello venter der dig for eksempel smuk arkitektur og kunst, mens du på vandreture ad stier i bjergene kan nyde den ene spektakulære udsigt over kysten og havet efter den anden.

Byerne på Amalfikysten

Byerne på Amalfikysten som omfatter strækningen fra byen Positano i vest til Vietri sul Mare i øst, forbindes af en kystvej, der særligt i højsæsonen være ret tæt trafikeret. Sammen med hårnålesvingene betyder det, at du skal være forberedt på, at afsætte ekstra tid til turen. Heldigvis er der undervejs rig lejlighed til at holde ind for at nyde de uforglemmelige udsigter.

Udover de storslåede kystlandskaber er en afbudsrejse til Amalfikysten naturligvis også en chance for at udforske kulturelle og historiske seværdigheder i byer som Amalfi, Positano og Ravello. Her vidner bygningsværker som katedralen i Amalfi, Duomo di Amalfi, og de romantiske pragtvillaer i Ravello om det magtcentrum regionen tidligere udgjorde i Italien.

Kultur og madoplevelser

Den særlige atmosfære som de historiske omgivelser skaber, er sammen med nutidens kulturliv noget af det, der gør en ferie på Amalfikysten til en helt særlig oplevelse.

I løbet af året afholdes for eksempel talrige musikfestivaler og udstillinger. Folk som har været her vil ofte også berette, at den unikke middelhavsstemning i ligeså høj grad opleves på slentreture i de gamle gader og ved dejlige middage på de mange restauranter.

Ikke overraskende betyder placeringen ved havet, at menukortene ofte indeholder fiskeretter i verdensklasse. Derudover er der blandt andet pastaretter og oste, som næppe findes bedre noget steds i Italien. Husk også at smage den lokale citronlikør, limoncello, som er dejligt forfriskende på en varm dag.

Udflugter fra Amalfikysten

Selvom det således ikke er noget problem at fylde feriedagene med oplevelser på selve Amalfikysten, benytter mange også chancen for at tage på udflugter til nogle af de mange andre seværdigheder i denne del af Syditalien.

Trænger du til at komme lidt væk fra turistmylderet ude ved kysten, behøver du for eksempel ikke bevæge dig ret mange kilometer ind i landet, før du både kan opleve dramatisk natur og et mere tilbagelænet landliv.

En afbudsrejse kan dog også være din chance for at tage på udflugter til for eksempel øen Capri, hvor Den blå grotte, La grotta azzurra, er en af hovedattraktionerne. Grotten kan besøges på bådture med afgang fra Marina Grande.

Med blot en times kørsel er Napoli også et oplagt udflugtsmål, hvis du bor i en af vores ferieboliger på Amalfikysten. Efter en tur rundt til byens seværdigheder kan du fortsætte mod syd til de enestående udgravninger i Pompeji og eventuelt undervejs opleve vulkanen Vesuv. Du kan læse mere om at besøge udstillingerne i Pompeji på den officielle hjemmeside her

En afbudsrejse til Amalfikysten kan også med fordel kombineres med en storbyferie eller forlænget weekend i netop Napoli.

>>> Mere information om rejser til Amalfikysten her
>>> Mere information om billige restpladser og afbudsrejser til Italien her

Kort over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italien, Syditalien, Campania, Amalfi
9,4
Fabelagtigt
399 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
Italien, Syditalien, Campania, Praiano
9,5
Fabelagtigt
565 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Syditalien, Campania, Maiori
9,0
Fabelagtigt
445 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)