Bed & Breakfast Amalfikysten

Opdag det utrolige Amalfikysten på Bed & Breakfast med Escapeaway

Oplev den utrolige skønhed fra et hyggeligt Bed & Breakfast på Amalfikysten, hvor du bor i hjemlige omgivelser og har et godt udgangspunkt for spændende udflugter.

Verdens smukkeste kyststrækning

På Amalfikysten, der med rette kaldes en af verdens smukkeste kyststrækninger, kan du se frem til en ferie med fabelagtige udsigter og nye kulturelle oplevelser i smukke kystbyer som Ravello, Amalfi og Positano. Når du bor på et Bed & Breakfast på Amalfikystenhar du en fredelig base at vende hjem til hver dag for at fordøje dagens indtryk og nyde den særlige atmosfære, der hersker i denne del af Italien.

Når du bor på et Bed & Breakfast, vil du dog typisk opleve, at det er lettere at komme i kontakt med de lokale. Ikke mindst vil dine værter være behjælpelige med tips til oplevelser på Amalfikysten, du ikke finder i guidebøgerne. Trænger du nogle dage til blot at "trække stikket ud" og slappe helt af, er der næppe noget bedre end at sætte sig på terrassen med en god bog eller ligge ved poolen.

Oplevelsesrig ferie på Amalfikysten

De fleste som rejser til Amalfikysten på Sorrento-halvøen ønsker at bruge tid i en eller flere af de små, idylliske fiskerbyer, som nogle steder smyger sig tæt op ad bjergsiderne. I den billedskønne kystby Positano, som har ry for at være en de mest eksklusive på kyststrækningen, kan du for eksempel både slentre i rundt i de stemningsfulde, stejle gader, besøge kulturhistoriske seværdigheder og slappe af på stranden ved det azurblå hav.

I Positano, Amalfi og de andre byer bør du desuden ikke gå glip af muligheden for at nyde de lokale køkken, hvor de lækre retter naturligvis især baseres på friskfangede fisk og skaldyr. Det kan eventuelt være en mulighed for at samle ny energi, hvis du har brugt dagen på en af de flotte vandrestier, der forbinder kystbyerne. Alle herlighederne kan du eventuelt skylle ned med en vin fra en af de mange lokale vinproducenter i området.

Når du bor på et Bed & Breakfast, er det desuden nemt at forhøre sig om, hvor du finder andre gode, men mere ukendte restauranter, der er værd at besøge. Til trods for Amalfikystens popularitet er der nemlig stadig muligt at finde små rustikke landsbyer, der forbigås af de fleste turister, men som kan være en mulighed for at opleve et mere autentisk Italien.

>>> Se flere ferieboliger på Amalfikysten her

Håndplukkede Bed & Breakfast

Der er således rigeligt at udforske langs den berømte kyststrækning, som i sin tid også begejstrede vores egen H. C. Andersen. Lægger du dertil interessante udflugtsmål såsom vulkanen Vesuv og Pompei samt den den blå grotte på øen Capri, forstår du, hvorfor mange vender tilbage igen og igen til denne del af Italien på ferie.

Skal din næste ferie gå til et Bed & Breakfast på Amalfikysten? Brug søgefeltet herover til at finde din næste ferie i Italien. Alle ferieboligerne er nøje udvalgt, så der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, før du booker.

>>> Læs mere om Bed and Breakfast i Italien her