Billeje på Amalfikysten

Vil du opleve de smukke landskaber og besøge perlerækken af maleriske byer på Amalfikysten, er billeje det helt rigtige valg. Har du først én gang besøgt kyststrækningen på den sydlige del af Sorrento-halvøen i Syditalien, vil du have lyst til at vende tilbage igen og igen. Benyt billeje og giv dig selv mulighed for at udnytte ferien på Sorrento-halvøen til fulde. Bestil din billeje sammen med din rejse til Amalfikysten her hos Escapeaway, da du så nemt kan finde den billigste billeje fra anerkendte udlejningsselskaber, hvor alle biludlejningspriser er inklusiv fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Når du bestiller din rejse i vores søgemaskine, vil du i andet trin kunne tilvælge nøjagtig den type lejebil, som opfylder dine ønsker bedst.

Lufthavne:

Den nærmeste lufthavn til Amalfikysten er Salerno Costa d'Amalfi lufthavnen, men det mest praktiske er dog at flyve til enten Napoli eller Rom for så at fortsætte herfra med bil til Amalfikysten. Der er et godt udvalg af lejebiler i begge steder og køreturen er ganske overkommelig, da der fra Napoli blot er knap 100 kilometer til Amalfikysten og fra Rom omkring 300. Du kan se en mere nøjagtig afstand fra lufthavnen i hotelbeskrivelsen.

Napoli Lufthavn

Napoli lufthavn, som du finder under lufthavnskoden NAP i søgemaskinen, ligger omtrent 6 kilometer nord for Napoli, hovedstaden i Campania-regionen. Fra Danmark er der i skrivende stund kun direkte fly til Napoli lufthavn i sommerferien. Det er SAS som har en rute fra København til Napoli i juli måned.

Lufthavne i Rom

Rom har to internationale lufthavn, Leonardo da Vinci/Fiumicino International Airport og G.B. Pastine/Ciampino International Airport, som har henholdsvis FCO og CIA i lufthavnskode. Sidstnævnte lufthavn benyttes især af lavprisflyselskaber og specielt Ryanair er store i Champino. Ryanair flyver direkte fra Billund lufthavn flere gange om ugen til Champino, mens du til Fiumicino lufthavn finde daglige ruter fra SAS, Norwegian, Ailitalia og easJyt fra København.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du ønsker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et afhentningssted på Amalfikysten, kan du i søgemaskinen her på Escapeaway vælge mellem lejebiler fra en lang række kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT, Interrent, Firefly og EuropCar, samt lokale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde billig billeje har vi hos Escapeaway valgt at samarbejde med AutoEurope om at tilbyde billeje på Amalfikysten. AutoEurope er kendt for at give deres kunder god service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som nok kendt for lave priser men også meget dårlig service.

Du kan læse mere om AutoEurope biludlejning her

Priser

Priserne på Amalfikysten billeje, du ser i søgemaskinen her hos Escapeaway, er inklusiv alle lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Så kan du trygt køre hvorhen du vil på Amalfikysten uden at bekymre dig om afstande. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler af forskellige prisklasser og eventuelt supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Forsikringer: 

Fri kilometer Som tidligere nævnt er alle biler du lejer på Amalfikysten inkl. fri kilometer

Brændstof Fuld tank – tom tank

Ekstra udstyr

Typer af lejebiler

I kraft af vores samarbejde med AutoEurop på Amalfikysten kan vi tilbyde dig et stort udvalg af lejebiler. Som udgangspunkt er lejebilerne opdelt i kategorier, som fremgår af oversigten i søgemaskinen. På Amalfikysten kan du blandt andet leje bilmærker såsom Fiat, Peugeot, Renault og Audi, som findes i flere forskellige kategorier. Ønsker du at finde den billigst mulige lejebil til din ferie, har du i Mini- og Economy-kategorierne et bredt udvalg, her finder du for eksempel modeller som Fiat Punto Evo og Ford Fiesta. Rejser du med hele familien eller en større gruppe venner til Amalfikysten, er det naturligvis oplagt at benytte de gode tilbud på større lejebiler. Hos Escapeaway kan du for eksempel leje en minivan med plads til syv personer. En bilferie kan også være en chance for en unik køreoplevelse. Lej for eksempel en cabriolet eller en sportsvogn. Hos AutoEuropa kan du for eksempel vælge en Mini Cooper S Cabriolet eller en Fiat 500 Open Rooftop, som både er nemme at håndtere på snævre italienske veje og giver dig chancen for at føle den lune vind i ansigtet.

Oplev Amalfikysten med bil

En lejebil giver dig de bedste betingelser for at få en oplevelsesrig ferie på Amalfikysten. Du har bilens frihed til at tage på dagsudflugter i eget tempo og til at lave spontane afstikkere. Drag på opdagelse blandt Amalfikystens kulturhistoriske seværdigheder, charmerende byer og husk ikke mindst at stoppe for at betragte de spektakulære udsigter. Herunder får du et par forslag til oplevelser med billeje på Amalfikysten.

Sådan kan du rejse til Amalfikysten med Escapeaway

Positano

Positano er efter manges mening Amalfikystens mest betagende by. Her klynger pastelfarvede huse sig til de stejle klippeskråninger, som rejser sig fra havet. Her må du indstille dig på at forlade din lejebil, da der stort set ikke tillades biltrafik i den gamle kystby. Ankommer du i bil, bør du desuden på forhånd have reserveret parkeringsplads.

Det er dog hyggeligt at blive en smule forpustet i de stejle gader, når du bevæger dig rundt imellem byens restauranter, caféer og butikker. Sørg for at besøge den gamle kirke Collegiata di Santa Maria Assunta, som er byens største seværdigheder. Du kan eventuelt fortsætte ned til en af Positanos strande, hvorfra det blandt andet er muligt at sejle ud til nogle små klippeøer eller isolerede bugter.

Pompeii

Holder du ferie på Amalfikysten, er det næsten en synd ikke at besøge Pompeii, hvis tiden er til det. Byen blev i 79 e.Kr. begravet af et to dages udbrud i vulkanen Vesuv, hvilket skabte en tidskapsel af dagligdagslivet i Pompeii. I dag er udgravningerne i området en enestående arkæologisk seværdighed, som du ikke bør gå glip af på en ferie i denne del af Italien, hvis du er den mindste smule historisk interesseret.

Napoli

Med en lejebil til rådighed er du på Amalfikysten kun en times kørsel fra Napoli, og det er bestemt en udflugtsmulighed, du skal overveje. Den livlige storby byder på masser af oplevelser blandt andet i form af et flot historisk centrum, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, og chancen for teste en pizza i byen, som har fået ære for at have opfundet den. Gå eventuelt også en tur under byen i de tunneler, som er skabt af århundreders minedrift.

Læs mere om Napolis netværk af tunneller

Dette er blot nogle få forslag til udflugter med billeje på Amalfikysten. Husk også at udnytte lejebilens fleksibilitet til at forlade alfarvej for at udforske de små skjulte perler af seværdigheder og hyggelige steder, som Amalfikysten er rig på.

Sorrento

Snyd ikke dig selv for et besøg i Sorrento, som iøvrigt også er et rejsemål du kan finde hos Escapeaway. Sorrento er en charmerende by som ligger ud til Napolibugten. Fra Amalfikysten er du kun nogle få kilometer fra Sorrento, så du kan sagtens besøge Sorrento på en aftentur.

Mere information om billeje hos Escapeaway.

Ovenstående informationer om billeje på Amalfikysten er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil på Amalfikysten, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

>> Læs mere om billeje