Charterrejser til Amalfikysten

Ifølge mange en af Europas smukkeste kyststrækninger ligger og venter på dig. Imponerende udsigter, romantiske byer og den mest fantastiske atmosfære. Alt sammen ledsages af duften af friske citroner og en skøn havbrise fra Middelhavet. Book en charterrejse til Amalfikysten med Escapeaway i dag!

Amalfikysten er skøn året rundt. Ingen tvivl om det. Men rejser du til Amalfikysten, fordi du ikke alene vil se og opleve dette skønne sted på jord, men også vil have sol, strand og vand, skal du booke en charterrejse i sommerhalvåret fra de sene forårsmåneder og ind i de tidlige efterårsmåneder. Der er selvfølgelig flest besøgende i sommermånederne, og knap så mange forår og efterår. Om vinteren er mange steder på kysten lukket ned, inden det hele igen vågner op til foråret.

Klimaet på Amalfikysten er mildt og skønt hele året; vil du bade og nyde solen, skal du planlægge at tage en charterrejse i sommerhalvåret, hvor både luft- og vandtemperaturen indbyder til at nyde solen uden døre og tage en svalende dukkert i enten hav eller pool. Vil du have lange kridhvide sandstrande, er Amalfikysten til gengæld ikke stedet. Det er ikke her, du finder masser af sandstrande, for de fleste steder går klipperne helt ned til vandet og de fleste strande er med småsten. Til gengæld er vandet rent og klart, og de helt utroligt smukke omgivelser opvejer til fulde det manglende hvide sand.

Her og der langs kysten kan du finde de skønneste små badebugter. Mange af dem kan du kun komme ned til via en lang trappe. Men det er turen derned værd, for du bliver belønnet med det mest fantastiske syn. Og det er noget helt specielt at finde sin egen lille bugt, hvorfra du kan tage en dukkert, inden turen går videre langs kysten. Kystens længste strand finder du ved byen Maiori, der ligger fladt ned til vandet. Den er derfor et oplagt valg, hvis du skal på en charterferie med mindre børn.

Rejser du med børn, der gerne vil bade på charterferien, eller er du selv lidt af en vandhund, er det en god idé at vælge et hotel eller en feriebolig på Amalfikysten, hvor der er adgang til pool. Så er der alle muligheder for en dukkert lige uden for døren, og så behøver du ikke at køre eller gå for at komme til stranden.

>> Læs mere om familieferie på Amalfikysten her

Kort over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italien, Syditalien, Campania, Positano
9,4
Fabelagtigt
311 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Syditalien, Campania, Positano
8,4
Meget godt
483 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Syditalien, Campania, Maiori
9,0
Fabelagtigt
53 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du en charterferie på Amalfikysten med Escapeaway

Med Escapeaway kan du bruge søgemaskinen til at finde en billig charterrejse til Amalfikysten, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Vi finder hele tiden de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller på Amalfikysten, hvor du kan finde de bedste priser direkte i søgeresultatet. Vi samler det hele i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem.

En charterrejse til Amalfikysten med Escapeaway er anderledes end det du kender. Vores hoteller er små hyggelige steder, der er både charmerende og autentiske. Derfor kan du også sagtens opleve tidspunkter på dagen, hvor du har poolen helt for dig selv, mens de andre gæster laver noget andet. Vil du gerne kombinere din badeferie med kulturelle oplevelser og smukke omgivelser, er Amalfikysten et oplagt valg. For her kan du få det hele. Plus selvfølgelig de mest lækre kulinariske oplevelser oveni. Vi er jo i Italien.

God tur!

>> Læs mere om ferie på Amalfikysten her