Ferieboliger på Amalfikysten

Amalfikysten ligger på den sydlige del af Sorrentohalvøen i det sydlige Italien, nærmere betegnet i provinsen Salerno. Amalfikysten er ganske enkelt betagende smuk! Det er en destination, som alle bør opleve mindst én gang i livet. Book din feriebolig med Escapeaway og kom helt tæt på den fantastiske natur, idylliske landsbyer og afslappende badedage i det turkisblå Middelhav.

De små, charmerende badebyer ligger som en perlerække langs Amalfikysten, som af mange betegnes som verdens smukkeste kyststrækning. Byen er smukt kuperet, hvilket giver en charmerende blanding af huse, trapper og terrasser, som er bygget ind i klipperne. Her har man foran sig en betagende udsigt over Middelhavet med et mylder af småbåde og store yachts. Escapeaway tilbyder ferieboliger og ferielejligheder på Amalfikysten, som opfylder dine ønsker om en komfortabel og billig indkvartering. Amalfikysten er ikke kun berømt og elsket for sin skønhed. Destinationen er populær blandt turister, der ønsker en god service, høj standard og venlig gæstfrihed på spisesteder og restauranter. 

Ferielejligheder på Amalfikysten

Book en ferielejlighed på Amalfikysten, hvor du selv sætter tempoet for ferie. Du kan bo midt i en af de stemningsfulde badebyer, hvor du har gastronomiske og kulturelle oplevelser inden for en armslængde. Du kan også vælge at booke en ferielejlighed placeret i Amalfikystens knejsende bagtæppe af bjergklipper og citronlunde. Her finder du ikke bare fred og ro, men også en hel formidabel udsigt over Amalfi by. Du må ikke snyde dig selv for en lejlighed med enten terrasse eller balkon, hvor du kan nyde udsigten cyprestræer og hustage, mens du nyder et glas lokal vin. 

Billige feriehuse omkring Amalfikysten

Uanset om du besøger Amalfikysten på en romantisk bryllupsrejse eller en hyggelig familieferie, så lad Escapeaway være din foretrukne udbyder af ferieboliger. Vi har udvalgt feriehuse ud fra kriterierne om høj standard, god beliggenhed og behagelig indkvartering uanset familiens størrelse. Et feriehus med en stor tagterrasse er det oplagte valg til børnefamilien, og dem er der heldigvis mange af på Amalfikysten. Men vil du afsted i højsæsonen, skal du være indstillet på at booke i god tid. Der er rift om feriehusene på Amalfikysten. 

>> Læs mere om feriehuse på Amalfikysten her

Hvor skal man bo på Amalfikysten?

Amalfikysten ligger på den sorrentinske halvø. Booker du en feriebolig her, har du et ideelt udgangspunkt for at besøge Italiens største kulturelle seværdigheder: Den pulserende storby Napoli, det vulkanske bjerg Vesuv, den begravede by Pompeji og den bjergtagende landsby Ravello, som er på UNESCOS verdensarvsliste. 

Byen Amalfi lægger navn til hele kyststrækningen og er områdets kulturelle centrum. Her bør du opleve Amalfi-katedralen, Paradisklosteret og ikke mindst Mulino Rovinato, som er et malerisk udsigtssted, der vil tage pusten fra dig. Amalfi er en by, hvor afslapning ved vandet og aftenliv med gastronomiske oplevelser forenes. Men det også oplagt som en base for vandreture gennem de mest idylliske landsbyer langs kysten. Mange af vores ferieboliger i Amalfi har terrasse eller balkon og et fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider og nyde dem på din egen private terrasse.

Positano tiltrækker især mange besøgende på grund af sin naturskønne og romantiske beliggenhed. Havet og bjergene udgør en smuk baggrund for et skønt ophold i en af Escapeaways ferieboliger i Positano. Byen lokker med sine mange muligheder for naturoplevelser, vandreture eller sejlture på Middelhavet. Men der er absolut også mulighed for afslapning på byens cafeer og restauranter eller et besøg på de kulturelle seværdigheder, såsom Ercolano og Santa Maria Assunta Kirke.

Sådan booker du en feriebolig på Amalfikysten med Escapeaway

Escapeaway tilbyder ferielejligheder og ferievillaer på Amalfikysten, som giver dig og din familie en behagelig base for uforglemmelige oplevelser. Uanset om I er to eller flere, så har vi udvalget til at opfylde dine ønsker. Du kan finde ferieboliger til det lille budget og eksklusive ferievillaer med fx pool eller spa.

På vores hjemmeside kan du søge ferieboliger på Amalfikysten både med og uden flybillet. Der er afgange fra lufthavnene i København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg. Du kan vælge præcis de datoer og den rejselængde, du ønsker. Når du har lavet din søgning og fundet din ønskede feriebolig, klikker du videre for at bestille. Har du valgt en pakke inkl. fly, så får du i næste step vist mulige flyrejser og senere også mulighed for at tilkøbe billeje eller transfer fra lufthavnen.

>> Læs også om ferieboliger i Napoli
>> Læs mere om rejser til Syditalien

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italien, Syditalien, Campania, Minori
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Nærmeste strand: ca. 260 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Praiano
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Afstand til havet: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Nerano
  • Nærmeste lufthavn: 68 km
  • Afstand til havet: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)