Hoteller på Amalfikysten

Amalfikysten har været et yndet feriested i århundreder, og området har af samme grund masser af spændende og charmerede hoteller at byde på. Oplev den spændende kyst med de smukke byer og dejlige strande. Book dit hotel på Amalfikysten med Escapeaway i dag!

Helt siden romertiden har den smukke og betagende kyststrækning i det sydvestlige Italien tiltrukket rejsende fra både nær og fjern. Og det er folk i alle aldre og alle typer af mennesker, der vælger Amalfikysten som deres rejsemål. Og forståeligt nok. For er virkelig helt ubeskriveligt smukt.

Når adelige, kongelige og andre med ubegrænsede midler til rådighed tilbage i tiden ferierede ved Amalfikysten, foregik det ofte i store private villaer ud til kysten. Heldigvis er der senere kommet mange andre muligheder til i form af hoteller og ferieboliger i enhver prisklasse.

Vi har flere forskellige hoteltyper ved Amalfikysten, hvad enten du foretrækker at bo lige ud til kysten eller i landlige omgivelser i baglandet. Og vi har noget at byde på for enhver smag alt efter, om du foretrækker hotel, ferielejlighed, feriebolig, boutique-hotel eller måske et ophold på en agriturismo.

Foretrækker du at bo på hotel, har vi flere forskellige skønne hoteller at vælge imellem i eller i nærheden af de forskellige byer på Amalfikysten. Og du kan sagtens bo på hotel, selvom du måske foretrækker at bo et sted, der ligger lidt for sig selv i fredelige omgivelser.

Alle vores hoteller er håndplukkede og nøje udvalgte, og vi har selv været der for at sikre, at vi kan stå inde for dem alle. Det er meget individuelt, hvilke krav man stiller til sit hotel. Derfor har vi mange forskellige hoteller at vælge imellem på Amalfikysten. Og vi hjælper dig meget gerne med at finde det helt rigtige til dig. Måske er beliggenheden og udsigten det vigtigste for dig. Det kan også være, at du er på udkig efter et luksushotel, måske et lille hyggeligt boutique-hotel, eller måske et hotel med mulighed for at blive forkælet med spa og wellness. Det kan også være, at det er vigtigt for dig at bo på et hotel, der har fokus på miljøvenlighed. Eller måske skal det være et familievenligt hotel. Eller lige tværtimod måske; det kan være, du leder efter et hotel til parferien med fokus på de voksne gæster.

Der er altså mange muligheder for at finde det helt rigtige hotel på Amalfikysten. Og når du har pakket ud på hotelværelset, er det tid til at tage ud og opleve alt det, der er at se på Amalfikysten. Du kan slet ikke undgå at få kufferten fyldt med oplevelser og indtryk, inden turen atter går hjemad.

>> Se mere om rejser til Amalfikysten med Escapeaway

>> Læs mere om hoteller

Kort over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italien, Syditalien, Campania, Amalfi
9,4
Fabelagtigt
399 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
Italien, Syditalien, Campania, Amalfi
9,1
Fabelagtigt
503 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Parkering
Italien, Syditalien, Campania, Maiori
8,7
Meget godt
288 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)