Kør-selv ferie på Amalfikysten

På en kør-selv ferie på Amalfikysten kan du opleve nogle af Europas smukkeste scenerier i dit eget tempo, og desuden opleve seværdigheder uden sidestykke i nærområdet. Book en bilferie på Amalfikysten med Escapeaway - eksperten i rejser til Syditalien.

En kør-selv ferie er en ferie med frihed. Frihed til at køre, hvorhen man vil, når man vil. Og det er ofte, når man tillader sig selv en afstikker fra den ellers fastlagte rute eller de mest besøgte steder, at man får de mest overraskende og mindeværdige oplevelser. Så oplever man det autentiske Italien med hverdagslivet i de små byer. Man kan spise på de små hyggelige steder side om side med de lokale. Og man kan handle der, hvor italienerne selv handler.

Amalfikysten ligger i Syditalien, så skal du have din egen bil med, er det en længere køretur, inden du når frem, og det kræver en længere ferie. Det mest oplagte er derfor at flyve til enten Rom eller Napoli, hente den forudbestilte lejebil i lufthavnen og så køre til rejsemålet ved Amalfikysten. Det er en overkommelig køretur, der kun tager nogle timer.

Undervejs kommer du forbi både den imposante vulkan Vesuv, de spektakulære udgravninger i Pompei og den charmerende bjergby Sorrento. Kombinér med en storbyferie i Napoli, eller en storbyferie i Rom, og glem ikke at opleve havnebyen Salerno.

En bilferie i Italien giver dig den ultimative frihed. På den måde kan du komme rundt og se det, du vil, når du vil. Afstandene er ikke store, men med en bil har du friheden til at køre, når du vil, og stoppe op, når du har lyst til det. Og man tager lettere en lille spontan tur, når bilen holder klar, frem for hvis man først skal finde vej med offentlig transport.

Book en billig kør-selv ferie på Amalfikysten

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din kør-selv bilferie på Amalfikysten. Når du supplerer dit hotel med flybilletter kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Se udvalget af rejser inkl. bil til Amalfikysten
>> Læs om fleksible pakkerejser til Amalfikysten her

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Kort over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italien, Syditalien, Campania, Maiori
8,7
Meget godt
288 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Amalfi
9,4
Fabelagtigt
399 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
Italien, Syditalien, Campania, Vietri sul Mare
8,9
Meget godt
333 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.6 km
  • Pool (evt. sæsonåben)