Luksusferie på Amalfikysten

Alle vores hideaways er steder, som vi selv har udvalgt og derefter besøgt for at se, om de også lever op til det, som vi forstår ved et virkeligt hideaway: et lille hyggeligt sted, et skjulested, der er særligt charmerende og autentisk. Hotellerne og ferieboligerne på vores liste over eksklusive hideaways er håndplukkede og ”gennemtestede” på samme måde: Det her er særligt udvalgte luksushoteller, som passer til den skandinaviske rejsende. Og alle hoteller på vores eksklusive liste indeholder derudover noget ekstra, noget ud over det sædvanlige, som gør din luksusrejse til noget specielt.

Når man tager på luksusferie, skal man netop have noget ud over det sædvanlige. Og det er der alle muligheder for at få, hvis du vælger et af vores luksushoteller ved Amalfikysten. Så er beliggenheden selvfølgelig helt i top, maden er i særklasse, og servicen er uovertruffen.

Amalfikysten har været et rejsemål siden romertiden, og mange kejsere, kongelige og adelige har i tidens løb tilbragt sommeren i hinandens selskab i store pragtvillaer langs kysten. Senere fandt mange kunstnere også vej til den smukke og betagende Amalfikyst med det helt specielle lys, heriblandt vores egne landsmænd H.C. Andersen og P.S. Krøyer. I nyere tid er Amalfikysten stadig et yndet rejsemål blandt jetsettere og andre, der vil forkæle sig selv med en luksusrejse. Og oplagt er det da også at vælge et så smukt og betagende sted som Amalfikysten, når der er dømt luksusferie.

Hvordan finder man et luksushotel på Amalfikysten?

Ja, svaret er enkelt: Vi har udvalgt dem for dig, og du finder dem herunder. Kun det bedste er godt nok til at finde vej til vores liste over eksklusive Escapeaway, og det betyder at vi løbende besøger og kontrollerer kvaliteten på alle vores hoteller. På luksusrejser til Amalfikysten med Escapeaway har man mulighed for at vælge afgang med rutefly fra København, Billund, Hamburg, Aalborg eller Aarhus. Flyv fx. direkte til Napoli og tag videre med toget, eller lej en bil og kør videre i eget tempo, med mulighed for at opleve både vulkaner og ruinbyer på vejen.

Brug søgemaskinen til at finde en flybillet og et hotel som passer til dine ferieplaner. Vi sammensætter din rejse hurtigt, nemt og fleksibelt og til nettets bedste pris.

>> Læs mere om pakkerejser til Amalfikysten
>> Læs også om luksusrejser til Sorrento

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italien, Syditalien, Campania, Ravello
9,6
Fabelagtigt
844 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Positano
8,9
Meget godt
345 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Positano
10,0
Fabelagtigt
429 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Afstand til havet: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)