Naturferie på Amalfikysten

Tager du på naturferie ved Amalfikysten, er der masser af muligheder for at få store oplevelser med hjem i bagagen, når du bevæger dig ud i de smukke omgivelser. Book en naturferie på Amalfikysten med Escapeaway i dag!

Uanset hvor du bor på Amalfikysten, er der ikke langt til smukke og betagende naturområder. Men er du for alvor på udkig efter en naturferie, skal du vælge en af de ferieboliger, der ligger i landlige og idylliske omgivelser. Det kan være på en agriturismo, men det kan også være ferieboliger eller hoteller, der ligger smukt og lidt for sig selv uden for byerne.

Her bor du med udsigt til olivenlunde, citronlunde, vinmarker, bjerge eller Middelhavet. Og her er der fred og ro og alle muligheder for at nyde naturen.

Har du lyst til at tage på vandreture i naturen, er der gode muligheder for det i området ved Amalfikysten, både på ruter langs kysten og på ruter i baglandet. Der er lange ruter, hvor du kan være ude i naturen hele dagen, og kortere ruter, hvis det passer bedre ind i dagprogrammet den dag.

Der er også mulighed for at nyde naturen på havet. Der er mange sejlture med udgangspunkt fra byer langs Amalfikysten. Og der er selvfølgelig også rige muligheder for at bade eller dykke, hvis du foretrækker at nyde naturen under havoverfladen.

>> Se oversigt med rejser til Amalfikysten