Pakkerejser til Amalfikysten

Amalfikysten er for mange en åbenbaring, og en ønskedestination, som bare SKAL opleves. Denne fantastiske kyststrækning - af mange betragtet som Europas smukkeste - har en helt fantastisk beliggenhed, ikke bare fordi den er tæt på Napoli og Vesuvio, men i særdeleshed fordi den modsat resten er kysten, ligger orienteret mod syd, som et udspring i havet fra nærliggende Salerno. Det giver både læ for Middelhavets og masser af sol hele året. Herfra kan du besøge verdens-attraktioner som fx. Sorreto, Pompei og Herculaneum, ligesom du kan bestige vulkaner og sejle til afsondrede vige og hemmelige strande. Et eventyrligt sted, som også byder på lækker mad, fremstillet af lokale råvarer. Men det mest interessant ved en pakkerejse til Amalfikysten er naturligvis Amalfikysten selv, og her kan du svælge i italiensk charme og bjergtagende udsigter i byer som Positano, Ravello, Amalfi, Maiori og Minori.

Vil du gerne have det nemt og ukompliceret, når du rejser, kan du vælge at bestille en pakkerejse hos os. Så sørger vi for fly og hotel til dig, og eventuelt billeje, hvis du ønsker det. Du skal blot vælge dit rejsemål og datoen, og så vælge mellem de forskellige hoteller eller ferieboliger på rejsemålet. Vælger du en pakkerejse til Amalfikysten, slipper du for selv at skulle arrangere turen. Det gør vi for dig. Køber du en pakkerejse, har det også den fordel, at din rejse er dækket af Rejsegarantien. Rejsegarantien gælder kun ved køb af pakkerejser, hvor mindst to elementer indgår, for eksempel fly og hotel. Rejsegarantien sørger for, at du som kunde er sikret økonomisk i tilfælde af, at rejsearrangøren skulle gå konkurs.

Ud over Rejsegarantien kan du vælge at sikre dig yderligere på din rejse ved at købe en rejseforsikring og/eller en afbestillingsforsikring. Ofte er rejseforsikring en del af de forsikringer, du allerede har, så undersøg det eventuelt hos dit forsikringsselskab. Da vores hideaways ofte ligger lidt uden for byerne, anbefaler vi, at du lejer en bil som en del af din pakkerejse, så du har en bil, når du skal til og fra lufthavnen, og så du også har en bil til rådighed undervejs på ferien.

Hvordan finder jeg en billig pakkerejse?

Det er nemt! Vi har nemlig lavet en søgemaskine, som sammensætter de bedste og billigste flybilletter, med vores nøje udvalgte og gennemtestede hoteller og ferieboliger. På den måde kan du sikre dig en pakkerejse til Amalfikysten, som er fleksibel, billig og sikker. Din rejse starter i lufthavnen i enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, hvorfra du flyver enten direkte eller med et enkelt stop til fx. Napolis lufthavn, som naturligvis hedder Aeroporto Internazionale di Napoli. Herfra er der ca. 1,5 times køretid i bil til Amalfikysten.

>> Se priser på alle rejser med fly og hotel til Amalfikysten
>> Læs også om luksusrejser til Amalfikysten her
>> Læs også om luksusrejser til Sorrento her

Kort over Amalfikysten

Populære hoteller på Amalfikysten

Italien, Syditalien, Campania, Maiori
9,0
Fabelagtigt
58 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Praiano
9,5
Fabelagtigt
574 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Syditalien, Campania, Positano
9,3
Fabelagtigt
325 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant