Rundrejser til Amalfikysten

Er du en af dem, der gerne vil se så meget som muligt i løbet af din ferie, vil en rundrejse i egen lejebil være det oplagte valg for dig. På rundrejser kommer du rundt og ser en masse på rejsemålet.

Vi har lavet et forslag til en rundrejse, der bringer dig rundt til de bedste steder ved Amalfikysten. Undervejs bor du på vores håndplukkede hideaways, der alle er udvalgt, fordi de er noget helt særligt. Vi ved det, for vi har selv været der.

Har du andre ønsker til din rundrejse – er der for eksempel andre steder, du gerne vil besøge, vil du rejse i et andet antal dage, end den færdige rundrejse foreslår, eller vil du for eksempel gerne koble et storbybesøg på din rundrejse, inden du drager hjem – så vil vi meget gerne skræddersy en rundrejse, så den bliver præcist, som du ønsker det.

Når du rejser på rundrejse ved Amalfikysten, bor du to eller flere steder undervejs på ferien. Det betyder selvfølgelig, at du skal pakke sammen nogle gange i løbet af ferien. Men omvendt betyder det også, at du får set flere steder, og at du slipper for at køre helt så mange kilometer på landevejene, når du ikke skal køre frem og tilbage på udflugter.

Se alle rejser hvor du kan bo på flere hoteller på Amalfikysten

>> Læs mere om bilrundrejser