Med hele familien på ferie - lej en Villa på Amalfikysten

Villaferie på Amalfikysten med Escapeaway

Velkommen til den rene paradis for dig, der elsker at lade dine øjne forkæle med de smukkeste panoramaudsigter over hav og klipper, du overhovedet kan forestille dig. Bo med hele familien i en smuk villa og oplev at af Europas mest betagende kystområder.

Amalfikysten i regionen Campania er en meget naturskøn plet på det italienske landkort, og både par, børnefamilier, jer, der rejser flere venner sammen eller jer, der rejser tre generationer, kan holde en skøn ferie her. Der er lagt op til både nydelse ved poolen og aktiviteter i naturen, når rejsen går til Amalfikysten i det solbeskinnede Syditalien.

Lej en villa på Amalfikysten for hele familien

En italiensk villa er den perfekte ramme til den runde fødselsdag eller den store familie på rejse. Hvis I er flere, der rejser sammen, kan I med fordel overveje at leje en villa. På den måde sikrer I jer både frihed og privatliv, og kan nyde ferien i fulde drag på jeres grund, hvor både hus, pool og have står 100 procent til jeres rådighed døgnet rundt.

Flere og flere vælger at holde villaferie i Italien, og det er en ferieform, der kan skabe de ideelle rammer om både fejringen af store begivenheder og den afslappede familieferie. Nogle vælger at fejre eksempelvis en rund fødselsdag ved at invitere den nærmeste familie og et par gode venner med på ferie, og her er det oplagt, at god plads og private rammer kommer højt på ønskelisten til ferieboligen.

Udlev drømmen på Amalfikysten i jeres egen villa

Andre grunde til at vælge en villa, når I skal holde ferie på Amalfikysten, kunne være, at I er en børnefamilie, der gerne vil give børnene mulighed for at lege frit. I det tilfælde er villaferie en god mulighed, for her behøver I ikke at tænke på, at børnene skal tage hensyn til andre feriegæster ved poolen eller i haven. Hvis I kan nikke genkendende til, at I også holder af at have mulighed for at lave mad i eget køkken, samt sætter pris på den komfort, der ligger i at have flere værelser til rådighed, så er en villa bestemt en anbefalelsesværdig feriebolig.

De villaer, vi har, ligger særdeles attraktivt, med havudsigt og omgivet af frodig natur. I har også mulighed for at leje villaer andre steder i dejlige Campania gennem Escapeaway. Den region, hvor Escapeaway har det største udvalg af private villaer til leje, er Toscana, der ligger midt i Italien. I Umbrien lige syd for Toscana er der også meget at vælge imellem. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I vil høre mere.

>>> Se alle hoteller på Amalfikysten her

>> Læs mere om villa

Kort over Amalfikysten