Rejser til Ascea

Badeferie med mange udflugtsmuligheder

Ascea er en hyggelig by, som ligger i bjergene på den smukke Cientokyst med udsigt over vandet og det spændende arkæologiske område Velia.

Den charmerende middelalderby Ascea er godt udgangspunkt for en ferie, som både inkluderer sommer, sol og strand - men også spændende udflugter ind i det bakkede bagland og det smukke Cilento naturreservat, der fortryller med sine mange olivenmarker og hyggelige små landsbyer.

Kort over Ascea

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan du vælge blandt mere end 1.500 ferieboliger i Italien, heriblandt mange hoteller, villaer og ferielejligheder, som vi personligt har håndplukket i Campania. 

Bruger du søgemaskinen ovenfor, kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Ascea. 

Oversigten inkluderer alle former for ferieboliger, men er du på udkig efter en bestemt type kan du eventuelt benytte filterfunktionen til at indsnævre udvalget. Men ikke før du har kastet et hurtigt blik på alle mulighederne, da du måske vil blive inspireret til at prøve noget nyt. Har du for eksempel overvejet en ferie på et agriturismo, eller at leje en hel villa?

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Vil du ikke køre de omkring 2400 km fra Danmark, er der heldigvis normalt gode flyforbindelser fra Danmark til Italien. Når du skal på ferie i Ascea, er Napoli lufthavn (lufthavnskode NAP) nærmest. Lufthavnen betjenes af en bred vifte af flyselskaber, heriblandt Ryanair og easyJet, men også en række af de store traditionelle selskaber. Derfor har du ofte gode muligheder for at finde billig flybilletter hertil - også fra Danmark. 

Du kan altid finde opdaterede oplysninger om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Så er du sikker på at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie - til den bedste pris.

Der er gode togforbindelser til Ascea fra blandt andet Napoli, Palermo og Milano. Vil du gerne have en lejebil til rådighed i ferien, er det mest praktiske i de fleste tilfælde at bestille billeje i Napoli Lufthavn hjemmefra.

Restauranter og shopping

Oppe i selve Ascea findes kun enkelte spisesteder, men medregnes udvalget af restauranter, caféer og barer få kilometer væk nede langs kysten, er udvalget bredt. 

I Ascea og nabobyerne finder du også forskellige butikker og mini-markeder, hvor du kan få det meste, du kan få brug for i løbet af ferien.

Udflugter

Kan du løsrive dig fra de dejlige strande, er der adskillige interessante udflugtmål i nærheden. Mest oplagt er det at besøge resterne af oldtidsbyen Velia, som er området største historiske seværdighed. Der er heller ikke langt til Paestum, som har flotte, velbevarede templer og et interessant  arkæologiske museum.

Udover de mange historiske seværdigheder i nærområdet kan det anbefales at lave en udflugt til Cilento naturreservatet - et af Italiens største - som byder på mange enestående naturoplevelser på for eksempel vandreture og hyggelige små landsbyer. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ascea