Hoteller på Capri

Den eksklusive ø Capri er en smuk perle i Det Tyrrhenske Hav, som det er ganske umuligt ikke at blive hovedkulds forelsket i, så snart man træder i land. Her venter dig mageløse udsigter over det azurblå hav, små romantiske restauranter og lækre strande. Book overnatning på et af vores udvalgte hoteller på Capri i dag!

Capri er kendt vidt og bredt som en af de smukkeste ø-perler i Det Tyrrhenske Hav. Du kommer hertil med rutebåd og vil med det samme blive fortryllet af sin skønhed. Natur, kultur og mondæne gæster gør Capri til noget helt særligt og en oplevelse du ikke må snyde dig selv for.

Øen, som ligger i naturlig forlængelse af Sorrentos fremspringende kyst, er en eksklusiv destination for berømtheder fra hele verden, som bl.a. kommer for at opleve de charmerende hoteller og den smukke natur. Øen er ikke meget større end 10 km² og består for det meste af kalkholdig sten, som med tiden er blevet formet til stejle skråninger og fantastiske landskaber. Her finder du frodig skov, appelsin lunde og vin marker. Capri er gennem tiderne bleven besøgt af utallige forfattere, kunstmaler og filminstruktører som har her fundet rig kilde til inspiration. H.C. Andersen var den første der gjorde stedet berømt gennem sinde beretninger om sin dannelses-rejse til Italien.

Klimaet er mildt og tørt, vegetationen består især af frodige skove, appelsinplantager og vinmarker. Et naturmiljø som er fredet, hvor talrige slags land- og vanddyr lever. De fleste af dem der rejser til Capri, begynder med at besøge Marina Grande, afgangsstedet for alle udflugter til den blå grotte (Grotta Azzurra). Mange af de bedste hoteller på Capri ligger i gåafstand fra marinaen.

Fra Marina Grande kan man også benytte tovbanen op til den legendariske piazzetta - I dag bærende navnet Piazza Umberto I. Her ligger øens rådhus samt de maleriske og hyggelige caféer. Bilkørsel er forbudt i dette område i sommermånederne, så man kan roligt slentre rundt uden at skulle passe på trafikken og bare nyde omgivelserne. Fra piazzetta kan man komme til Augustus' Have ad en smal sti. Disse haver blev bygget af den tyske pengefyrste August Krupp, mellem 1800- og 1900-tallet. Herfra har man en vindunderlig udsigt over via Krupp, byen, Marina Piccola og de tre berømte klippeøer.

Ved at gå ad via Punta Tragara, kommer man til et andet udsigtssted, Belvedere Tragara, hvorfra man kan se Solaro Bjergets skråninger, den imponerende Castiglione og den middelalderlige fæstning.

>> Kombiner med en rejse til Sorrento - læs mere her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Capri

Escapeaways udvalgte hoteller på Capri

Hos Escapeaway er alle hoteller på Capri nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen.

Vi er ægte specialister i Italien, og er førende i Skandinavien, når det gælder overnatninger. Flere af os har spenderet flere år af vores liv i støvlelandet, og vi har direkte kontakt til alle vore hoteller på Capri. Søg priser med eller uden flybillet i søgemaskinen - og book online nu!

>> Læs meget mere om ferie i Italien her