Rejser til Cava de' Tirreni

Hyggelig bjergby et stenkast fra Amalfikysten

Cava de' Tirreni er en hyggelig bjergby som ligger smukt i "mælkebjergene" I Monti Lattari mellem Pompeji og Amalfikysten, og tæt på motorvejen, så bedre og mere central beliggenhed er svær at finde.

Du har kort afstand til alle de største attraktioner i området som Napoli, vulkanen Vesuv, den romerske ruinby Pompeji, Sorrento, det græske templer i Pæstum og så naturligvis den verdensberømte Amalfikyst, som kun ligger 5 km fra Cava de' Terreni. Byens historie går helt tilbage til etruskerne, og Tirreni er rent faktisk det gamle lokale ord for etruskere. I dag er det en moderne by, men blandt byens seværdigheder finder du også det gamle spændende kloster Abbazia Benedittina della SS. Trinità, som har mere end 1000 år på bagen.

Ønsker du at bo lidt mere tilbagetrukket, og kommer du med bil, kan du med fordel køre et par kilometer ind i baglandet til den hyggelige gamle middelalderlandsby Badia, hvor tiden har stået stille i en menneskealder, og hvor du kan bo i helt fantastiske omgivelser til en lige så fantastisk pris.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cava de' Tirreni

Hvad siger gæsterne i Cava de' Tirreni?

7,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 18 anmeldelser