Rejser til Gaiano di Fisciano

Fredelige landsby omgivet af skøn natur

Her er tale om en landsby som ligger i et smukt område af Campania. Området er et landbrugsområde, der er kendt for sine kastanjer og olivenlunde.

Gaiano di Fisciano er en landsby med kun ca. 1000 indbyggere, beliggende på en bakke, ca. 800 meter over havets overflade, og med en prægtig udsigt over Sarnodalen. I byen finder du et lille torv samt beskedne indkøbsmuligheder samt enkelte barer og restauranter.

Naturen er meget smuk i denne del af Campania. Byen ligger ca. 15 km fra den store havneby Salerno, og ca. 40 km fra Pompei. Napoli ligger ca. 65 km derfra.

I slutningen af august afholdes hvert år en byfest, Sagra della Nocciola e del Cinghiale, hvor man fejrer hasselnøden og vildsvinet. Byens børn iklæder sig folkedragter, der er musik i gaden, og man hygger sig med mad og drikke.

Kort over Gaiano di Fisciano

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Escapeaway har et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i det sydlige Italien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Gaiano di Fisciano. Foretrækker du en bestemt type bolig, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Vi vil dog anbefale, at du i første omgang lader dig inspirere af de forskellige muligheder.
 
Har du for eksempel overvejet en ferie på et agriturismo? Dette som ofte kaldes en vingårds- eller bondegårdsferie, er en chance for at opleve fredlig landlig idyl og komme tæt på det rigtige Italien.

Har du brug for mere hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for flere gode råd og tips.

Transport

Det sydlige Italien har adskillige internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Gaiano di Fisciano, er den nærmeste Napoli lufthavn. I skrivende stund kan du flyve hertil med blandt andet lavprisflyselskaber som Ryanair og easyJet.

Flyselskaberne justerer jævnligt deres ruter og  tider, så du bør altid søge på aktuelle informationer i søgemaskinen her på Escapeaway. Du kan samtidig sammenligne aktuelle priser fra alle flyselskaber, der flyver til Italien.

Kommer du fra Napoli, kan du tage toget til Salerno og herfra det sidste stykke med taxi. Ellers kører der blandt andet bus til Fisciano, som ligger 4 km fra Gaiano di Fisciano. Dertil kommer, at den nærliggende motorvej gør det nemt at komme til og fra byen i bil. Vil du ikke være afhængig af offentlig transport, er det da også oplagt at leje en bil til ferien. Så kommer du ikke blot let til og fra lufthavnen, men du har også en større frihed til at udforske området mange seværdigheder. 

Restauranter og shopping

I selve landsbyen er udvalget begrænset, men der er mere at komme efter i byerne omkring hovedvejen et par kilometer mod vest. Ligeledes tager det ikke langt tid at køre til Salerno mod syd, som har et hyggeligt centrum med masser af gode spise- og shoppingmuligheder. 

Udflugter

Udover Salerno, Pompei og Napoli ligger Gaiano di Fisciano godt, hvis du vil krydre ferien med interessante udflugter. Vi kan for eksempel varmt anbefale en tur til den lille by Vietri sul Mare blot 13 km væk, som udover et hyggeligt centrum med mange spisesteder har en fin lille badestrand.

Det er naturligvis også oplagt at tage sig tid til at opleve den vidunderlige Amalfikyst. Det kunne for eksempel være med et besøg i den maleriske bjergby Ravello, som udover en fantastisk udsigt over kysten er kendt for gamle villaer.

Vil du udforske en af verdens smukkeste kyststrækninger og resten af regionens attraktioner i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af velorganiseret udflugter på Amalfikysten.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Gaiano di Fisciano