Hotel Club Due Torri

Officiel kategori

Escapeaways kategori

8,7
Meget godt
558 anmeldelser
Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Her bor du med den mest fortryllende udsigt mod havet og bjergbyen Ravello og i gåafstand til hyggelige Maiori. En del af hotellets navn "Due Torri" betyder "de to tårne", og min egen fortolkning er, at navnet refererer dels til selve hotellet, dels til den borg, som ligger på klippepynten overfor hotellet, og som i dag er indrettet som en eksklusiv restaurant og bar. Velkommen til Hotel Club Due Torri, en god, gammel kending blandt os, der har et helt særligt forhold til Amalfikysten! Her er alle velkommen til at nyde udsigten, der ligger højt på min egen top 10-liste. 

Faktisk er det et stykke tid siden, jeg sidst besøgte hotellet, der er bygget ind i de solide klipper her i udkanten af byen Maiori. Jeg landede i Napoli, hvor lejebilen holdt klar til at tage mig ud på nye oplevelser og eventyr. Selvom det var i ”embeds medfør”, så gik der ikke mange sekunder efter, at jeg parkerede Fiat Punto’en på den lille parkeringsplads, før mit hjerte slog et ekstra slag. Og hvorfor så det? Jo, for her har du en udsigt, der er alle pengene værd!

Klassiske mønstre og panoramaudsigt

Da jeg går ind i receptionen på Hotel Club Due Torri, ser jeg, foruden den smilende receptionist, vindeltrappen, der er udsmykket med Campanien-regionens klassiske mønstre og fører op til bl.a. terrassen med panoramaudsigt – heldigvis er der også en elevator, og selvom her ikke er ret mange etager, er det bestemt en fordel, når du står i stueplan med din bagage. Mit værelse ligger på 6. sal – én af de øverste etager. Det er her, at bl.a. superior-værelserne ligger. De er lyst indrettede og mere tidssvarende med balkon eller terrasse og havudsigt.

7. etage er en klar favorit

Jeg konstaterede ret hurtigt, at en ferie her er som skabt til afslapning, så pak dine solbriller og en god bog, for her kan du slappe af, samtidig med at du får en god ansigtskulør. Det bedste sted er den fælles tagterrasse. Her er der solterrasse og du kan tillige bestille forfriskende drikkevarer i baren (her findes en lang liste med grappa: ), eller sætte dig til bords og nyde en middag under stjernerne på 7. etage med kig til Maiori, der med sine oplyste huse giver et særlig hyggeligt skær over kysten. På menuen finder du lokale retter tilberedt på traditionel måde, og der anvendes helst lokale råvarer.

En forførende morgenmad på terrassen

Hotel Club Due Torri har officielt 4 stjerner. Det må være en for beliggenheden, en for udsigten, en for stemningen og så en for morgenmaden – og apropos morgenmad, så glæd dig til at starte dagen udenfor på terrassen, hvor der er disket op med italiensk morgenbuffet. Det er én af de ting, som jeg husker allerbedst fra mit besøg – at nyde en stærk espresso og en croissant ved et af de små, runde borde med en udsigt på godt 180 grader.

Maiori på Amalfikysten

Den lille (og hyggelige) by med sine godt 5.500 lokale indbyggere ligger ca. 5 minutters gang fra Hotel Club Due Torri langs den snoede kystvej – vejen er ikke specielt "fodgængervenlig", så du lærer hurtigt at gå ”i den rigtige side ad vejen” og på trods af trafikken kommer du hurtigt fra A til B. For de mange stamgæster er det helt naturligt, for sådan har det altid været.

Maiori ligger i bugten med en offentlig strand (småstensstrand), hvor du kan leje solseng og parasol på dagsbasis. Særlig populær for dig, der gerne vil have en dukkert, for Due Torri har med sin beliggenhed blandt klipperne ikke plads til en swimmingpool. På den anden side ligger byens centrum med torveplads og butikker – her er alt fra vinhandlere og supermarked til turistinformation.

Citrontræer hist og her

Langs promenaden ligger hoteller, barer og restauranter side om side – især frisk fisk og skaldyr findes i rigelige mængder på menukortet. Men også bøffelmozzarella og naturligvis alt muligt med citroner (bruges i desserter og ikke mindst limoncello). Citronerne kan du ikke undgå at lægge mærke til, for det er en af områdets stoltheder, som har sin helt særlige status her i Campanien – det svarer lidt til, at ægte champagne smager lidt bedre, når den nydes i den region, den stammer fra.

Ud over Maiori er der et væld af andre byer langs kysten, der er et besøg værd på din ferie på Hotel Club Due Torri – læs mere under "afstande og attraktioner”. Af samme årsag anbefaler vi også, at du lejer en bil (der er parkering på hotellet mod en afgift), for udover at bruge bilen som transport fra enten Napolis eller Roms lufthavn, så er det en fordel for alle os, der gerne vil opleve Amalfikysten fra start til slut.

Derfor skal du vælge Hotel Club Due Torri

 • Den skønne beliggenhed med panoramaudsigt over havet
 • Den dejlige terrasse 
 • Du kan få alle måltider og nyde udsigten samtidig
 • Du bor i gåafstand til Maiori
 • De komfortable værelser med mulighed for en rigtig god udsigt

Godt at vide om Hotel Club Due Torri

Da Hotel Due Torri ligger med front til havet, er det et populært hotel hele sæsonen, så bestil din rejse tidligt, hvis du vil sikre dig plads. Kystvejen, der snor sig forbi hotellet, er den eneste forbindelse mellem byerne på kysten fra øst til vest, eller syd til nord, om du vil. Derfor kan du ikke undgå at bemærke de forbipasserende bilister – men det gode er, at da det er en snoet bjergvej, så er tempoet afpasset derefter, også i dagtimerne. Vær opmærksom på, at her er mange stamgæster, som vælger at komme tilbage, for du får rigtig meget udsigt og stemning for feriebudgettet:)

Selv om der kun er få parkeringspladser (6 stk.) mod gebyr, bliver det betragtet som en luksus i denne del af landet, fordi klipperne sætter en naturlig begrænsning for ønsker til moderne faciliteter. Vi foreslår, at du allerede ved bookingen sætter kryds ved parkeringsplads. Hotellet kan bryste sig af 4 stjerner. Vi har dog valgt at give den 3 fine af slagsen, da her ikke er så mange faciliteter – ej heller i fællesområderne. 

Receptionen er åben mellem 9-12 og 14-18. For strandservice, kontakt receptionen, og de vil hjælpe dig med at fastsætte priser og så videre. Barneseng kan lejes. Jacuzzien er åben mellem 1 / 6-30 / alt efter vejret.

 

Derfor skal du vælge Hotel Club Due Torri

 • Nærmeste lufthavn: 61 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Kort og afstande

 • Nærmeste strand – ca. 100 m
 • Nærmeste by, Positano – ca. 22 km
 • I Sorrento lever man et godt liv i smukke omgivelser –  ca. 19 km
 • Neapel er smuk, historisk och absolut et besøg værd–  ca. 65 km
 • Ruinerne i Pompeji – ca. 31 km
 • Musikkens by, Ravello – ca. 10 km
 • Byen Amalfi – ca. 6 km
 • Færgen til Capri fra Amalfi – ca. 6 km
 • Roms lufthavn – ca. 262 km

Hotellet har i alt 39 værelser, hvoraf de fleste har balkon, terrasse eller have. Værelserne er i klassisk ”Amalfi-stil” med dekorerede klinkegulve, forskellige farvetoner og en enkel indretning, og nogle værelser er større end andre. Familieværelset har to separate værelser og et badeværelse. På de værelser, som har plads til mere end to personer, kan de ekstra sovepladser være i sovesofa. Værelserne har udsigt over havet, og de fleste har balkon eller terrasse. De værelser, der hedder economy, har kun vinduer, hvis ikke andet er nævnt. Badeværelset har enten et brusehjørne eller et badekar samt hårtørrer. 

Faciliteter på værelserne:

 • A/C (i perioden 1/6-30/9, centralt styret)
 • Wi-Fi (gratis)
 • Telefon
 • Satellit-TV
 • Safetyboks
 • Minibar

 

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Club Due Torri. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • Strand under 1½ km væk
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Diego Taiani 3
84010 Maiori

Koordinater

Latitude: 40.6449
Longitude: 14.6472

Hvad siger vores gæster om Hotel Club Due Torri?

10,0
Sofie , Måløv

9,7
Tine Brøndum, Aalborg

Skønt hotel med en fantastisk udsigt.

Dejlige store værelser vores med en terrasse med fantastisk udsigt til havet. Rent og pænt. Venligt og hjælpsomt personale. En morgenmad restaurant med en hel fantastisk...
9,8
Ole, Kongens Lyngby

Fantastisk ophold og service

Fantastiks ophold på skønt hotel med super service. Transfer virkede perfekt med gode biler og altid til tiden. Eneste minus var SAS totale mangel på service på...

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Syditalien, Campania, Positano
8,5
Meget godt
748 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 65 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Italien, Syditalien, Campania, Maiori
8,7
Meget godt
264 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 60 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Maiori
8,6
Meget godt
303 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 61 km
 • Nærmeste strand: ca. 400 m
 • Pool (evt. sæsonåben)