Rejser til Marina Grande

Alle som rejser til Capri, ankommer til Marina Grande. Det er nemlig her, at alle passagerbåde og færger fra fastlandet lægger til på den idylliske klippeø i Napolibugten ud for Sorrentohalvøen. Går du fra borde med en knurrende mave, er der blot nogle få minutters gang fra færgelejet hen til en stribe af gode restauranter. Her kan du nyde lækker antipasto, pizzaer og alt godt fra havet, mens du betragter udsigten over det turkisblå hav mod den sovende kæmpe Vesuv i horisonten.

Går du lidt længere ud ad den brede havnefront i Marina Grande, når du kort efter til den offentlige strand, der er øens største. Her er der perfekte betingelser for afslappende stunder ved det krystalklare hav med alle byens faciliteter inden for kort rækkevidde. Den 200 meter lange strand er ikke den eneste nær byen. Blot et kvarters gang mod vest ligger den mindre strand Bagni di Tiberio. Her ligger der også en populær restaurant og ruinerne af en romersk villa, Palazzo a Mare. Der sejler båd hertil fra Marina Grande, hvis du hellere vil ankomme fra vandsiden og slippe for gåturen.

Er målet for din rejse Marina Grande, behøver du dog ikke nøjes med at ligge på stranden. I denne charmerende by med den farverige havnefront har du således også et ideelt udgangspunkt for at udforske resten af Capri. Nede fra Marina Grande kan du tage en funicular-bane, som på få minutter fragter dig op til Capri by. Trænger du til motion, kan du tage den stejle tur til fods. Derudover er der blandt andet busforbindelse til Anacapri længere inde på øen. Går rejsen til Marina Grande er det naturligvis også næsten obligatorisk at tage med på en bådtur til La grotta azzurra (Den blå grotte).

Sådan bestiller du din rejse til Marina Grande

Drømmer du om en ferie med italiensk middelhavsidyl? Så brug vores søgemaskinen her på siden til at søge blandt de hoteller i Marina Grande og på resten af Capri. De er alle nøje udvalgt for deres gode gæstebedømmelser for, at du skal få de bedste rammer om ferien. Du kan med fordel kombinere med en flybillet til en af lufthavnene på fastlandet. I søgemaskinen bestemmer du selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Fly og hotel får du så som en samlet pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Marina Grande