Rejser til Massa Lubrense

Fredelig perle ved Amalfikysten

Fra Massa Lubrense har man den mest fantastiske udsigt ud over Capri og hele Napoli Bugten med øerne Ischia og Procida.

Massa Lubrense ligger ca. 12 km vest for Sorrento, på den sorrentinske halvø, i retning mod Punta Campanella, som er den yderste spids på den halvø, som udgør Amalfikysten mod syd og Sorrento med Napolibugten mod nord.

Området omkring Massa Lubrense er endnu ikke særlig kendt, hvilket i virkeligheden er synd, for udsigten er helt ubetalelig. Man kan se alle de tre øer Capri, Ischia og Procida, lige som man kan se Napoli og vulkanen Vesuv.

Området er bakket og iblandt dramatisk, for bjergkæden Monti Lattari, som deler halvøen i to, begynder netop her. Heroppefra kan man nyde freden mens man ser ud på det azurblå hav. Naturen er smuk og frodig , og der findes rige muligheder for vandreture ad de mange gamle muldyrstier i området - og der er mange små "skjulte" strande, som stort set aldrig opsøges af turister.

Kort over Massa Lubrense

Klikker du på kortet herunder får du et overblik over byen, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i dette område.Hotel eller ferielejlighed i Massa Lubrense

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Massa Lubrense. Vi har stor erfaring i at finde de bedste hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien, som kan danne en perfekt ramme om din ferie. Har du særlige præferencer, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen til kun at søge efter bestemte boligformer eller angive ønsker til for eksempel beliggenhed og faciliteter. 
 
Vil du gerne have ideer til indkvartering eller oplevelser i området, er du velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne flere gode tips til oplevelser omkring byen og hjælper dig selvfølgelig også gerne med at sammensætte ferien.

Lufthavne og transport

Vil du ikke tage den lange køretur fra Danmark, er der heldigvis gode muligheder for at finde flyforbindelser til Napoli Lufthavn, som ligger nærmest Massa Lubrense. Lufthavnen er den vigtigste indgangsport til det sydlige Italien og betjenes af en lang række flyselskaber med ruter til det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Du kan tage bus eller tog fra lufthavnen til Sorrento, hvorfra der er busforbindelse det sidste stykke til byen. Foretrækker du at have en lejebil til rådighed, er det mest praktisk at bestille din hjemmefra med afhentning i lufthavnen. Det kan du gøre her hos Escapeaway Rejser.

Du kan faktisk bestille hele din ferie i Massa Lubrense som en samlet pakke med fly, feriebolig og billeje lige hos os. Så slipper du for besværet med at sammensætte rejsen fra forskellige steder og har desuden den ekstra tryghed, at vores pakkerejser til Campania er dækket Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Restauranter og indkøb

I selve Massa Lubrense ligger der en lille håndfuld spisesteder og et par barer. Her er også et par mini-markeder, hvor du kan få det mest basale. Sorrento er også nærmeste by med supermarkeder og med et stort udvalg af restauranter og butikker. 

Udflugtsmål 

Det er ikke kun for udvalget af spisesteder og butikker, du bør brug tid i Sorrento. Byen har siden Middelalderen været turistmål for både kongelige og adelige fra hele verden. Det er da også sjældent man finder en så unik kombination om folkeliv og afslapppet atmosfære. Gå en tu i den hyggelige bykerne og nyd den smukke udsigt over vandet. 

Du finder også ren middelhavs-idyl, hvis du tager på en bådtur til Capri. Øen er kendt som en eksklusiv destination, der i mange år har tiltrukket berømtheder fra hele verden. Vores egen H.C. Andersen fandt også vej hertil på sine rejser i Italien.

En ferie i Massa Lubrense er udover smuk natur og en chance for at besøge nogle af Italiens mest berømte historiske seværdigheder. Det er for eksempel oplagt at tage på en dagsudflugt til Pompei - byen som blev begravet af aske fra et stort vulkanudbrud i år 79. Udover seværdighederne i og omkring Napoli er Amalfikysten også inden for kort rækkevidde. Du kan nemt bruge det meste af ferien på at tage på ture langs denne smukke kyststrækning, der anses for en af de smukkeste i verden.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Massa Lubrense

Hvad siger gæsterne i Massa Lubrense?

8,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser