Rejser til Meta di Sorrento

Fredelig by tæt ved Amalfikysten

Bortset fra enkelte forretninger og restauranter er det en meget fredelig by, der endnu ikke er blevet ramt af masseturismen.

Byen som i praksis er en forstad til Sorrento, er kendt for sine smukke grønne skovområder, omfangsrige vin- og frugtplantager, oliven og citronlunde. Du har desuden ikke langt til stranden, som er halvøens længste.

Kort over Meta di Sorrento

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Fredelig by med god beliggenhed

Kirken ”Chiesa della madonna del Lauro” i neoklassistisk stil er værd at besigtige. Beliggenheden er perfekt, da der er rig mulighed for at tage på udflugter til andre byer på kysten, blandt disse kan anbefales Sorrento, Amalfi, Ravello, Piano di Sorrento, og Napoli. Dette kan gøres med bus eller tog, som fungerer udmærket i området.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Campania. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Meta di Sorrento. Søger du en bestemt type indkvartering, kan du eventuelt bruge søgemaskinens filterfunktion. Men har du ikke besluttet dig endnu, kan du med fordel lade dig inspirere af de forskellige muligheder. 
 
Planlægger du for eksempel en rejse med en større gruppe venner eller flere generationer af familien, er det oplagt at leje en villa i Meta di Sorrento. Her får I typisk det hele for jer selv: pool, have osv. Prisen per person ved "fuldt hus" vil typisk ikke være meget mere end en ferie på hotel.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder i byen, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Vil du ikke køre hele vejen fra Danmark, men i stedet flyve til Italien er Napoli Lufthavn den nærmeste lufthavn i forhold til Meta di Sorrento. En bred vifte af flyselskaber flyve hertil fra det meste af Europa såsom Ryanair og easyJet.

Brug søgemaskinen her på Escapeaway, hvis du vil sammenligne aktuelle priser på flyrejser fra alle flyselskaberne, der flyver til Napoli. Det er en nem og hurtig måde at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Toget der kører mellem Napoli og Sorrento gør holdt i Meta di Sorrento. Dertil kommer, at diverse busforbindelser og udmærket vejforbindelser, som gør det nemt at komme til og fra byen i bil.  

Udflugter

Der er få kilometer ind til centrum af Sorrento, hvor du finder et bredt udvalg af butikker, restauranter og rig mulighed for at nyde det italienske folkeliv i gaderne og på de charmerende torve. Besøg også byens smukke udsigtspunkter og de flotte gamle bygninger som domkirken og Verniero-palæet.

Der kører bus fra Sorrento ud langs den smukke Amalfikyst, som af mange anses for en af de flotteste i Europa, hvis ikke verden. 

I modsat retning finder du en anden af Italiens berømte seværdigheder: Pompei. Byen som blev begravet af glødende aske fra Vesuv i år 79 f.Kr. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Meta di Sorrento