Napoli Lufthavn

Napoli Lufthavn - officelt Aeroporto Internazionale di Napoli (lufthavnskode NAP) - er en af de vigtigste indgange til det sydlige Italien, som hvert år benyttes af millioner af rejsende. Lufthavnen betjenes af både rutefly og af charterselskaber, som har hver deres terminal. Der er kun 7 kilometer ind til Napoli, men lufthavnen er ikke kun et oplagt valg, hvis du skal på storbyferie i Campanias hovedstad. Lander du her, har du også et godt udgangspunkt for en ferie på den smukke Amalfikyst eller i Cilento-området. Vi gør opmærksom på at informationer her på siden om Napoli lufthavn er vejledende og vi tager forbehold for ændringer.

Flyselskaber

Lavprisflyselskaber - især easyJet og Ryan Air - har mange forbindelser til Napoli Lufthavn, men også store traditionelle selskaber som Lufthansa og British Airways flyver til den syditalienske lufthavn. 

Flyruter

Et kig på rutekortet for Napoli Lufthavn viser et vidt forgrenet netværk med ruter til det meste af Europa. For danske rejsende er ruterne fra Hamburg og København særligt interessante. Udvalget af direkte ruter kan varierer i løbet af året, men kan du eventuelt acceptere en mellemlanding, er der mange muligheder. 

Lokal transport

Du kan tage bus fra lufthavnen ind til togstationen og færgehavnen i Napoli, ligesom der kører en shuttlebus til Piazza Municipio i bymidten. Busbilletter sælges i ankomsthallen. Taxier holder tæt ved terminalens udgang.

Biludlejning

Der kører en gratis shuttlebus fra terminal 1 ned til området, hvor alle biludlejningsselskaberne holder til (P5). Busserne kører fra tidlig morgen til sen aften hver femte minut. Har du brug for at kontakte dit biludlejningsselskab, kan du benytte et samtaleanlæg i ankomsthallen.

>> Læs mere om biludlejning i Napoli lufthavn

Faciliteter i lufthavnen

I lufthavnens butikker kan du typisk finde et udvalg af regionens egne produkter såsom vine og oste. Derudover finder du forskellige spisesteder, vekselbureauer og hæveautomater i terminalen.

Fly afrejser og ankomster

Du kan se aktuelle ankomster og flyafgange fra samtlige flyselskaber der flyver til Napoli lufthavn. Få også flere fakta og inforamtioner om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Adresse og kontakt

Aeroporto Internazionale di Napoli GE.S.A.C. S.p.A. 
Via del Riposo 95 80144 Napoli, Campania 
Italien

Bestil din rejse til Napoli online, nemt, billigt og sikkert

Napoli er pizzaens hjemsted og byen er vældig passioneret og indbegrebet af alt italiensk. Napoli er hovedstad i Campania i Syditalien og byen har en meget smuk havnefront, der ligger i en stor bugt. Monte Vesuvio (vulkanen Vesuv) danner et særdeles berømt baggrundsbillede.

Capodichino Lufthavn ligger mod nord i Napoli, inden for Capodichinodistriktet, og tæt på byens mange attraktioner. Turister bliver overvældet af det store udvalg af seværdigheder. Man må bare se Teatro San Carlo, Piazza Matteotti, Palazzo Reale, San Francesco di Paola og Palazzo Serra di Cassano.

Shoppeturene i Napoli foregår primært i Via Santa Maria di Constantinopoli, Via San Gregorio Arme og markedet på Piazza Garibaldi. Hvis du har tid, er det også interessant at udforske forstæderne Afragola, Casoria og Casalnuovo di Napoli, der ligger tæt på lufthavnen. Sorrento, ruinerne i Pompeji og den smukke ø, Capri, ligger også inden for Napolis rækkevidde.

Ja, der er årsager nåk til at bestille en rejse til Napoli, og er du ikke overbevist så kan du læse meget mere om rejser til Naopli i vores guide om byen.

Se lufthavnens beliggenhed på kort

>> Læs mere om lufthavne