Rejser til Ogliastro Marina

Ferie omgivet af smuk natur

Ogliastro Marina ligger i det dejlige naturreservat Cilento, i den sydlige del af Campania.

 Den lille by, der ligger lige ud til vandet, var oprindeligt blot en ubeboet bugt, hvor forbipasserende både kunne lægge til, i overvældende smukke naturomgivelser. I byen findes der i dag et mindre torv med landsbykirke samt en række restauranter og caféer. Fra torvet tager det kun få minutter at gå ned til den dejlige sandstrand. Byen er omkranset af en pinjelund, der indbyder til spadsereture i træernes skygge.

Kort over Ogliastro Marina

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Campania. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Ogliastro Marina. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Planlægger du for eksempel ferie med flere  generationer af familien eller en større gruppe venner? Så kan vi varmt anbefale leje en hel villa i Italien. Her har I masser af privatliv og skal ikke dele stedets faciliteter med andre gæster.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Der er mange valgmuligheder, hvis du vil flyve til Italien.  Skal du på ferie i Ogliastro Marina, er det mest oplagt at finde en flyrejse til Napoli lufthavn, som ligger tættest på. Denne lufthavn betjenes i skrivende stund blandt andet af lavprisflyselskaber som Ryanair og easyJet.

Udvalget af ruter og flyselskaber i de enkelte lufthavne kan skifte fra år til år, og derfor anbefaler vi, at du selv tjekker ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Det er den bedste mulighed for at finde de flyafgange der passer bedst til din ferie.

Kommer du med tog fra Napoli, er nærmeste stop i Agropoli. Herfra må du med bus eller taxi det sidste stykke. Vil du ikke bøvle med offentlig transport, er det naturligvis også muligt at leje en bil i Napoli Lutfthavn. Med en lejebil til rådighed får du desuden flere muligheder for at udforske regionens seværdigheder i løbet af ferien. 

Restauranter og shopping

I selve Ogliastro Marina begrænset udvalget af spisesteder sig til et par restauranter. Men til gengæld er der kun få kilometer til nabobyer som for eksempel Castellabate med væsentlig større udvalg af både spisesteder og indkøbsmuligheder. 

Udflugter

Amalfi, Pompei og Napoli som ligger henholdsvis ca. 80, 120 og 150 km fra Ogliastro Marina, er oplagt mål for en dagsudflugt. Der er dog også masser af spændende udflugtsmål tæt ved. 

I Castellabate bare en håndfuld km væk på modsatte side af pynten kan du nyde slentreture i middelalderbyens smalle gader, udforske delikatesseforretninger og det lokale køkken på hyggelige spisesteder. Er du historisk interesseret, bør du også besøge den ældgamle by Velia, som oprindeligt blev etableret at grækerne. 

I tillæg til de mange kulturelle tilbud i området, er Ogliastro Marina også omgivet af smuk natur. Du bor således naturreservatet Cilento, hvis varieret natur for eksempel kan opleves på vandreture. Reservatet er et af Italiens største, som rummer et rigt  dyre- og planteliv, masser af spændende grotter og høje bjertoppe.

Ønsker du at udforske områdets mange seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter i Campania, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ogliastro Marina