Rejser til Palinuro

Palinuro er en af de mest kendte byer langs Campanias sydlige kyststrækning i nationalparken: Parco Nazionale del Cilento e del Vallo di Diano. Club Med byggede i sin tid deres første ressort her, og det forstår man godt. Området er kendt for dets krystalklare vand, vilde natur, flotte udsigter og beboernes tilbagelænede atmosfære. I dag eksisterer ressortet ikke mere, og heldigvis har mange af områdets indbyggere i stedet slået dørene op for mere autentiske ferieboligtyper drevet af dem selv.

Grotter

Stranden i Palinuro er en af Campanias bedste og for de der elsker vand er her også undervandsgrotter og huler at udforske, bl.a. Den Blå Grotte (ligesom den på Capri) der dog besøges i mindre både og eftersigende skulle være noget af en oplevelse med dens smukke blå skær. Og L'Arco Naturale, et naturligt formet hul i en klippe på stranden, er ligeledes et "must see" på disse kanter..

Karneval

I februar måned hvert år lægger byen gader til et karnevalsarrangement, hvor bybilledet er præget af farverige kostumer på både unge (mest unge), som ældre

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Palinuro

Hvad siger gæsterne i Palinuro?

9,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser