Rejser til Pioppi

Idyllisk lille kystby i Cilento naturreservatet

Pioppi er for dig som synes at strande med krystalklart vand, naturrige omgivelser og spændende middelalderlandsbyer lyder tillokkende.

Den lille kystby, som har blot 260 indbyggere, ligger i Cilento naturreservatet syd for Amalfikysten. Du befinder dig således i et enestående område både på grund af naturen, men også kulturelt. Reservatet er optaget på UNESCO's lister over kulturarv, og her er da også rig mulighed for at tage på spændende udflugter til talrige små hyggelige bjergbyer og kulturhistoriske seværdigheder. Der er for eksempel kun få kilometer til den gamle græske by Velia.

Udover de talrige muligheder for at tage på for eksempel mountainbike- eller vandreture i naturreservatet, er der også ideelle betingelser for blot at dase. I modsætning til den mere berømte Amalfikyst, er Cilento-kysten således kendt for sine lange, lokkende  sandstrande.  Holder du ferie i Pioppi, vil du da nok også tilbringe en god del af tiden nede på stranden, som har fået Blå Flag flere år i træk. Hvis da ikke du foretrækker at nyde udsigten over Det Tyrrhenske Hav oppe fra en af restauranterne, der er kendt for servere god og gedigen italiensk mad i rigelige mængder.

Kort over Pioppi 

Klikker du på kortet nedenfor, kan du se afstande til lufthavne og placeringen af de ferieboliger, vi tilbyder i området. Ferieboliger og hoteller i Pioppi 

Hos Escapeaway Rejser finder du nemt de bedste hoteller, ferielejligheder, B&B og villaer i Italien. Vi har personligt udvalgt alle ferieboligerne, som du finder i søgemaskinen. Vi sætter en ære i også at kunne tilbyde vores gæster både populære, kendte rejsemål og en bred vifte af mere ukendte perler såsom Pioppi. Trods sin beskedne størrelse er der da gode muligheder for at finde indlogering i byen, som lever op til dine ønsker. 

Brug søgemaskinen øverst på siden til at tjekke, hvilke muligheder der er i din ferieperiode. Har du brug for yderligere hjælp eller blot spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte på telefon, mail eller chat. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pioppi