Rejser til Pogerola

Pogerola er en lille by, som ligger oppe i bjergene, lige over Amalfi. Herfra har man en fantastisk udsigt over citronlundene og havet. Byen består af en lille plads med en kirke, et par spisesteder og forretninger samt en bar med en dejlig udsigt over dalen nedenfor.

Amalfi til fods

Selvom Pogerola kun ligger få minutters kørsel fra den travle og velbesøgte Amalfi, så er det en stille by, og netop derfor har en del Amalfiborgere valgt at flytte hertil. Hvis man vil væk fra turiststrømmen, og alligevel være blot et stenkast fra Amalfi by og kysten, så er Pogerola et glimrende alternativ. Hvis man sætter pris på at gå i bjerge, kan man også nå Amalfi by til fods, ved at følge stien ned af bjerget.

Udsigt over Amalfikysten

Det eneste der kan forstyrre den ellers så idylliske lille by og dens dejlige udsigt, er de ikke så charmerende betonbygninger som ligger ned af den ene af bjergskråningerne omkring byen. Har man sarte ører, kan man også føle sig forstyrret af kirkeklokkerne, der slår hvert kvarter. Derudover er dette et virkelig dejligt sted at holde sin ferie, i fred og ro, og med udsigt over Amalfikysten.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pogerola