Rejser til Pompei

Oplev den tragiske historie med Vesuv i baggrunden

Pompei er naturligvis på listen over UNESCO's verdenarv. Du vil mærke hele dit følelsesregister, når du besøger den verdenskendte by, som ærbødigt indgyder respekt pga. den tragiske skæbne, da Vesuv begravede byen i glødende lava i år 79 f.Kr.

Tæt på kystens perler

Byen ligger syd for Napoli og syd for den dvalende vulkan Vesuv. Herfra kan du nemt fortsætte din ferie til smukke byer som Sorrento, Amalfi, Positano og Ravello. De pragtfulde øer Ischia og Capri på hver sin side af Napoli-bugten er også udflugtsmål, du sent vil glemme.

Amalfikysten som udgangspunkt

Den nuværende by er delt i den gamle del som er den historiske arkeologiske udflugtsmål og den nye del som har ingen særlige træk, og ligner de fleste andre småbyer omkring Napoli, som er druknet i cementklodser. Så med mindre men har tænkt sig at tilbringe flere dage i den store arkæologiske park - og det er der bestemt materiale til, - så anbefaler vi ikke, at man bor her. Der er nemlig kun kort afstand til den skønne Amalfikyst med de mange charmerende byer eller til Sorrento og Napoli, som også er glimrende udgangspunkter for et besøg i antikkens Pompei.
Hvis du får lyst til også at besøge Vesuv, kører der faktisk en bus imellem Pompei og Vesuv.Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller ved Pompei