Rejser til Positano

De pastelfarvede huse i Positano klynger sig på en næsten naturstridig måde til bjergvæggene, der rejser sig stejlt fra vandet. Det er nemt at forstå, hvorfor Positano er blevet et så populært rejsemål. Book din rejse til Positano med Escapeaway i dag!

Positano er efter sigende opkaldt efter havguden Poseidon, og den charmerende kystby er da også tæt knyttet til det dybblå hav ved den smukke Amalfikyst. De pastelfarvede huse klynger sig på en næsten naturstridig måde til bjergvæggene, der rejser sig stejlt fra vandet. Alene denne fantastiske beliggenhed ved det, der kaldes for verdens smukkeste kyststrækning, gør det nemt at forstå, hvorfor Positano er blevet et så populært et sted at besøge.

Velkommen til Amalfikysten med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Positano og andre byer langs den smukke kyst hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Positano, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Positano, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

Amalfikystens længste strand

Her på sydsiden af Sorrentohalvøen kan du nemt bruge det meste ferien på blot at nyde udsigten over de dramatiske, skovklædte bjerge og det lune, glitrende hav. Bestiller du en rejse til Positano, kan du dog også glæde dig til afslappende stunder på Amalfikystens længste strand, uforglemmelige kulinariske oplevelser på byens anerkendte restauranter og et væld af spændende udflugtsmuligheder. Sidst, men ikke mindst, er det indbydende middelhavsklima her i det sydlige Italien med varme somre og mild vintre naturligvis et stort plus.

Det er ikke kun de senere år, at Positano og resten af Amalfikysten har modtaget ferierejsende fra nær og fjern. Indtil 1800-tallet var adgangen og trafikken til kystbyerne over land dog meget begrænset. Det er trods alt de færreste, som ønsker at starte ferien med en tur på æselryg gennem bjergene. Men da den nu så berømte kystvej Strada Statale 163 åbnede i 1850, gik der ikke længe før blandt andet nogle af datiden største kunstnere og forfattere kom hertil for at søge ny inspiration i de idylliske omgivelser. Senere gjorde den amerikanske forfatter John Steinbeck's beskrivelser af Positano byen kendt i endnu videre kredse.

>> Læs også om rejser til Ravello
>> Læs om kør-selv-ferie på Amalfikysten

Hoteller i Positano

Populære hoteller i Positano

Italien, Syditalien, Campania, Positano
9,3
Fabelagtigt
331 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Syditalien, Campania, Positano
9,4
Fabelagtigt
224 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Positano
9,4
Fabelagtigt
421 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Sådan booker du en rejse til Positano med Escapeaway

Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Positano. Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i Positano, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

Positano, der har knap 5000 indbyggere, har længe været kendt som en favorit blandt det internationale jetset, men alligevel er atmosfæren i den lille by meget afslappet og nede på jorden. Når du ikke ligger nede på Spiaggia Grande, kan du dog gå på opdagelse i talrige eksklusive modebutikker, og det store udvalg af spisesteder inkluderer adskillige fine gourmet-restauranter, der regnes blandt de bedste i Italien, især når det gælder fiskeretter.

Vandreture og udflugter med båd

Holder du ferie i Positano og får lyst til at udforske omgivelserne lidt, bør du snøre vandreskoene. Fra Positano kan du således enten med guide eller på egen hånd følge flere naturkønne vandrestier (de gamle æselstier), der ikke overraskende undervejs byder på mange flotte udsigter. En af de mest populære er den knap 8 kilometer lange Il Sentiero degli Dei (Gudernes sti), der forbinder nærliggende Nocelle med Agerola. Det er ikke en tur for gangbesværede, og du vil få lidt sved på panden, men det er alle anstrengelserne værd. Det er desuden ikke den eneste rute i området, hvis du hellere vil gå en lidt mindre udfordrende tur.

Vil du skåne fødderne, kan det anbefales at tage på en bådtur langs kysten. De såkaldte solnedgangsture fra Positano er med god grund populære. Det er desuden muligt at tage på en dagstur til øen Capri.  

Den varme højsommer, hvor temperaturen ofte når op omkring 30 grader, er det mest populære tidspunkt for en ferie i Positano og på resten af Amalfikysten. Vil du undgå den værste trængsel og de højeste hotelpriser, er især foråret, men også efteråret dog også gode tidspunkter at rejse til Positano. I maj og september-oktober er temperaturerne således behageligt sommerlige og måske endda mere velegnede til en aktiv ferie.

>> Læs også om langtidsrejser til Amalfikysten her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her